misan Kaktüs Oyuncak Konuşan Dans Eden Yabancı Müzikli Işıklı Ses Taklit Edebilen Kırmızı Papyonlu

Kazancınız 8%
Yaza Merhaba
599.00 TL
548.68 TL
Kazancınız: 50.32 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 06 Mayıs Pazartesi günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Sesli Pelüş Kaktüs Yabancı Müzikli Pelüş Kaktüs Dans eden Pelüş Kaktüs Pelüş Kaktüs şarkı söyleyebilir Pelüş Kaktüs kayıt yapabilir Pelüş Kaktüs şarj edilebilir Pelüş Kaktüs Oyuncak, toksik olmayan ve zararsız pelüş kumaş kullanılarak üretilmiştir. Pelüş Kaktüs Oyuncak, pelüş kumaşı yumuşak ve rahattır ve herhangi bir zarar vermez ve yüksek kaliteli malzemeden üretilmiştir. Pelüş Kaktüs Oyuncak, kaktüsün 2 büyük abartılı iri gözü vardır. Pelüş Kaktüs Oyuncak, sese duyarlı özelliği sayesinde duyduğu her sesin taklidi yapar. Pelüş Kaktüs Oyuncak, ses kayıt özelliğide bulunmaktadır. Pelüş Kaktüs Oyuncak, kayıt tuşuna basılı tutarak konuşun ve sesinizin birebir taklit edecektir. Pelüş Kaktüs Oyuncak, vücudunu sallayarak konuşur ve dans eder. Pelüş Kaktüs Oyuncak, yaklaşık 35 cm boyundadır. Pelüş Kaktüs Oyuncak, 60 üzeri farklı şarkı içermektedir. Pelüş Kaktüs Oyuncak, dâhili şarkı listesine göre sırayla geçiş yapar. Pelüş Kaktüs Oyuncak, her şarkı söylediğinde ve vücudu ışıkların yanıp sönmesiyle sallanarak dans eder. Pelüş Kaktüs Oyuncak, dans eden kaktüs ritimle dans edecek, çocukların dikkatini çekecektir. Pelüş Kaktüs Oyuncak, müzik çalarken vücut sallanıp dans edecektir. Pelüş Kaktüs Oyuncak, ayrıca sese duyarlıdır, duyduğunu tekrar eder ve dans eder. Pelüş Kaktüs Oyuncak, düğmeye hafifçe basın ve onunla konuşun, sizden öğrenmek için eşsiz sesini kullanacaktır. Pelüş Kaktüs Oyuncak, düğmeye 3 saniye basın ve onunla konuşun, sesinizi kaydedecek ve tekrar tekrar dinleyebilirsiniz. Pelüş Kaktüs Oyuncak, pelüş oyuncak sallanacak ve neşeli şarkılar söyleyecektir. Pelüş Kaktüs Oyuncak, sevimli hediye Kaktüs pelüş oyuncakları en iyi tatil ve doğum günü hediyeleridir. Pelüş Kaktüs Oyuncak, neşeli müzik ve dans, hoş bir atmosfer yaratmak için çok uygundur. Pelüş Kaktüs Oyuncak, dans eden kaktüs şarkı söyleyebilir ve size mutlu bir ruh haline getirebilir. Pelüş Kaktüs Oyuncak, vücudunu sallar ve çok komik görüntüsü ile çocukları çok eğlendirecektir. Pelüş Kaktüs Oyuncak, şarj edilebilmektedir. Pelüş Kaktüs Oyuncak, USB Şarj kablosu ürüne dâhildir. Pelüş Kaktüs Oyuncak, aynı zamanda çok iyi bir yetişkin stres giderici oyuncak ve çocuklar için eğitici bir oyuncaktır. Pelüş Kaktüs Oyuncak, ürün boyu 35 cm uzunluğundadır. Pelüş Kaktüs Oyuncak, yaş grubu 3+ Yaş ve üzeridir.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Beden :
Tek Ebat
Boyut (Bebek Oyuncak):
35 cm
Cinsiyet (anne-bebek):
Unisex
Karakter:
Elsa
Marka:
misan
Renk :
Kırmızı Papyonlu
Yaş Grubu (anne - bebek):
1+ Yaş

Sık Sorulan Sorular

misan Kaktüs Oyuncak Konuşan Dans Eden Yabancı Müzikli Işıklı Ses Taklit Edebilen Kırmızı Papyonlu fiyatı ne kadar ?

misan Kaktüs Oyuncak Konuşan Dans Eden Yabancı Müzikli Işıklı Ses Taklit Edebilen Kırmızı Papyonlu fiyatı 548.68 TL olarak öne çıkmaktadır.

misan Kaktüs Oyuncak Konuşan Dans Eden Yabancı Müzikli Işıklı Ses Taklit Edebilen Kırmızı Papyonlu satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

misan Kaktüs Oyuncak Konuşan Dans Eden Yabancı Müzikli Işıklı Ses Taklit Edebilen Kırmızı Papyonlu En geç 06 Mayıs Pazartesi günü kargoya verilir.

aZall.com, misan Kaktüs Oyuncak Konuşan Dans Eden Yabancı Müzikli Işıklı Ses Taklit Edebilen Kırmızı Papyonlu ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, misan Kaktüs Oyuncak Konuşan Dans Eden Yabancı Müzikli Işıklı Ses Taklit Edebilen Kırmızı Papyonlu ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

misan Kaktüs Oyuncak Konuşan Dans Eden Yabancı Müzikli Işıklı Ses Taklit Edebilen Kırmızı Papyonlu ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, misan Kaktüs Oyuncak Konuşan Dans Eden Yabancı Müzikli Işıklı Ses Taklit Edebilen Kırmızı Papyonlu ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.