0 850 241 81 81 Türkiye'nin 81 İlindeyiz!

dokuru Kabak Kuru Sebze Cipsi - Dondurularak Kurutulmuş Freeze Dried Çıtır Kabak Kurusu

59.90 TL
Stokta
En geç 02 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Özenle seçtiğimiz kaliteli kabakları dondurarak kurutma yöntemiyle buluşturduk. Besin değeri yüksek, şeker ilavesiz, katkısız kurutulmuş freeze dried kabak çıtır sebze cipslerimizin tadına doyamayacaksınız. ; Freeze-dry teknolojisiyle kurutulan kabaklar besin değerlerini %97 oranında korur. Kabağın içinden yalnızca suyunu çıkarttık. ; 1 paket freeze dried kabak 7 gramdır. ; 1 paket üretiminde 150 gram taze kabak kullanılmıştır. ; Şeker ilavesi, katkı ve koruyucu içermez. Yalnızca kabağın kendi doğal şekerini ve besin özelliklerini içerir. ; Tamamen kurutulmuş %100 doğal kabağın ta kendisi... ; Laktozsuz, glutensiz ve vegan tüketime uygundur. ; Dondurularak kurutulmuş sebzeleri çocuklar güvenle tüketebilir. ; Donuk ürün değildir! Oda sıcaklığında serin ve kuru yerlerde muhafaza edebilirsiniz. ; Çıtır yapısı ile keyifle tüketeceksiniz. ; Dokuru sebzeleri aynı zamanda yoğurt, salata, müsli, granola, tahıl gevreği gibi bir çok ürünle birlikte tüketilebilirsiniz. ;

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:
dokuru

Sık Sorulan Sorular

dokuru Kabak Kuru Sebze Cipsi - Dondurularak Kurutulmuş Freeze Dried Çıtır Kabak Kurusu fiyatı ne kadar ?

dokuru Kabak Kuru Sebze Cipsi - Dondurularak Kurutulmuş Freeze Dried Çıtır Kabak Kurusu fiyatı 59.90 TL olarak öne çıkmaktadır.

dokuru Kabak Kuru Sebze Cipsi - Dondurularak Kurutulmuş Freeze Dried Çıtır Kabak Kurusu satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

dokuru Kabak Kuru Sebze Cipsi - Dondurularak Kurutulmuş Freeze Dried Çıtır Kabak Kurusu En geç 02 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.

aZall.com, dokuru Kabak Kuru Sebze Cipsi - Dondurularak Kurutulmuş Freeze Dried Çıtır Kabak Kurusu ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, dokuru Kabak Kuru Sebze Cipsi - Dondurularak Kurutulmuş Freeze Dried Çıtır Kabak Kurusu ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

dokuru Kabak Kuru Sebze Cipsi - Dondurularak Kurutulmuş Freeze Dried Çıtır Kabak Kurusu ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, dokuru Kabak Kuru Sebze Cipsi - Dondurularak Kurutulmuş Freeze Dried Çıtır Kabak Kurusu ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.