Mes Reves İstanbul Ayasofya Desenli Sunum Stantlı 2'Li 750 Ml Zeytinyağı Sıvıyağ Şişesi Yağdanlık Yağlık Bej Mavi Latte

Yaza Merhaba
825.99 TL
650.35 TL
Kazancınız: 175.64 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Mutfaklar, lezzetin ve sanatın buluşma noktalarıdır. Bu özel tasarım Afrika Kadın Figürlü Yağdanlık Seti, mutfaklarınıza sadece işlevselliği değil, aynı zamanda sanatsal bir dokunuş da katıyor. Bu set, özel el işi boyamaları ve yıkanma işlemine uygun olan sırlamaları ile dikkat çekiyor.

El işi boyamaları ile süslenen bu 2'li Yağdanlık Seti, doğal yapısı sayesinde yağdan ve sudan etkilenmiyor. Elektrikli ocaklarda kullanılmak üzere üretilen şişelerin kapasitesi 750 ml'dir ve şık el boyamalarıyla süslenmiştir.

  • Afrika Kadın figürleri, ustalar tarafından özenle el işi ile boyanmıştır. Her detay özenle işlenmiştir ve setlerimizde sanat ile mutfakta buluşuyor.
  • Yağdanlık şişelerimiz özel tasarım el boyaması ile süslenmiştir. Yağ ve sudan etkilenmeyen malzemeden yapılmıştır ve damlatmaz başlıkları sayesinde yağları dökmeden doğrudan yemeğinizin üzerine katabilirsiniz.
  • Ahşap kayın rengi sunum tepsisi, setimizin şıklığını tamamlar. Oval tasarımı hem görsel bir zenginlik sunar, hem de pratik bir kullanım sağlar.
  • El işi boyamaları ve özel sırlamaları sayesinde temizliği oldukça kolaydır. Ancak yıkama işlemi sırasında tel ve telli süngerler kullanılmaması tavsiye edilir.

Bu özel tasarım Afrika Kadın Figürlü Yağdanlık Seti, sadece bir mutfak gereci değil, aynı zamanda etkileyici bir dekoratif obje olarak da öne çıkıyor. Mutfak tezgahınızı şıklıkla süslerken, yemeklerinize de estetik bir dokunuş katar. Eşsiz Afrika Kadın Figürlü Yağdanlık Seti ile mutfak tecrübenizi yeniden şekillendirin. Hemen sipariş verin ve mutfağınıza sanatın dokunuşunu katın.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla Mes Reves

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Malzeme (mobilya):
Cam
Marka:
Renk :
bej mavi latte


Sık Sorulan Sorular

Mes Reves İstanbul Ayasofya Desenli Sunum Stantlı 2'Li 750 Ml Zeytinyağı Sıvıyağ Şişesi Yağdanlık Yağlık Bej Mavi Latte fiyatı ne kadar ?

Mes Reves İstanbul Ayasofya Desenli Sunum Stantlı 2'Li 750 Ml Zeytinyağı Sıvıyağ Şişesi Yağdanlık Yağlık Bej Mavi Latte fiyatı 650.35 TL olarak öne çıkmaktadır.

Mes Reves İstanbul Ayasofya Desenli Sunum Stantlı 2'Li 750 Ml Zeytinyağı Sıvıyağ Şişesi Yağdanlık Yağlık Bej Mavi Latte satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Mes Reves İstanbul Ayasofya Desenli Sunum Stantlı 2'Li 750 Ml Zeytinyağı Sıvıyağ Şişesi Yağdanlık Yağlık Bej Mavi Latte En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.

aZall.com, Mes Reves İstanbul Ayasofya Desenli Sunum Stantlı 2'Li 750 Ml Zeytinyağı Sıvıyağ Şişesi Yağdanlık Yağlık Bej Mavi Latte ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Mes Reves İstanbul Ayasofya Desenli Sunum Stantlı 2'Li 750 Ml Zeytinyağı Sıvıyağ Şişesi Yağdanlık Yağlık Bej Mavi Latte ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Mes Reves İstanbul Ayasofya Desenli Sunum Stantlı 2'Li 750 Ml Zeytinyağı Sıvıyağ Şişesi Yağdanlık Yağlık Bej Mavi Latte ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Mes Reves İstanbul Ayasofya Desenli Sunum Stantlı 2'Li 750 Ml Zeytinyağı Sıvıyağ Şişesi Yağdanlık Yağlık Bej Mavi Latte ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.