0 850 241 81 81 Türkiye'nin 81 İlindeyiz!

Ena Butik İskandinav Tarzı Modern Duvar Kağıdı-5549 Cok Renkli

Kazancınız 25%
11,904.00 TL
8,928.00 TL
Kazancınız: 2,976.00 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 02 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri
Mağaza Sahibini Tanıyalım

Ürün Açıklaması

Seçeneklerdeki ölçüler Boy (Yükseklik) x En (Genişlik) şeklindedir yazılmıştır. ; Duvarıma uygun duvar kağıdını almak için duvarının ölçüsünü nasıl alacağım; Duvarınızın alanını hesaplamak için duvarın yüksekliği (boy) ile genişliğini (en) çarpın. Örneğin; duvar 350 cm genişliğinde ve 250 yüksekliğinde ise, alanı 250x350 =8,75 metrekaredir. ; Yırtılmaz duvar kağıdınızı ek’siz desen tutturma stresi yaşamamanız adına tek parça üretiyoruz. ; Dijital baskı duvar kağıtları özel karton silindir kutusunda korunaklı şekilde kargoluyoruz. ; Ambalajın içerisinde ürünle birlikte fazlasıyla yetecek kadar leke tutmaz tutkal hediyemizdir. ; Ürünlerimiz kişiye özel ölçülerde üretilir, iadesi yoktur üründen kaynaklı herhangi bir sorunda yenisi ile değiştirilir. ; Uygulama yapılacak duvarınızın ölçülerini dikkatli alınız. Duvar ölçünüzden aldığınız duvar kağıdı büyük ise fazlalıkları falçata ile kesiniz. ; Ürünlerimiz kansorejen madde içermeyen boyalar ile üretilmektedir. Kokusuzdur, sağlıklıdır, kreşlerde, hastanelerde, okullarda, çocuk ve yatak odalarında güvenle kullanabilirsiniz. ; Bir duvardan söküp farklı bir duvara uygulanabilir. ; Boya Akması , Renk Solması , Bulanık Görüntü v.s. söz konusu değildir. ; Ürünlerimizi herkes yapabilir. Ürün içinde uygulama görselleri bulunmaktadır. Kısa bir incelemeniz yeterli olacaktır. ; Poster Duvar Kağıdı Nasıl Uygulanır? ; Ürünü uygulamak ustalık gerektirmez, Bir kaba su doldurun. Çubuk yardımıyla suyu karıştırırken, tutkalı azar azar ilave edin. Tutkal şişene kadar ve jel kıvamına gelene kadar karıştırın. (8-10 dakika) Uygulama yapılacak alan temiz ve kuru olmalıdır. Tutkalı, fırça veya rulo yardımıyla uygulama yapacağınız duvara sürerek iyice yedirin. Duvar kağıdını üst köşelerinden duvara tutturarak sıvama işlemini gerçekleştirin. Sıvama işlemini yaparken ürüne zarar vermeyecek düz bir malzeme kullanın. Fazlalıkları da falçata ile kesin. Duvar kağıdı tutkalı normal tutkal gibi iz yapmaz. Sıvama işlemini bitirdiğinizde duvardan sızan, yere dökülen, bir yerlere bulaşan tutkal rahatlıkla silinebilir. ; Kaç Metrekare için Kaç Litre Su Kullanılır? ; 5 Metrekareye kadar olan siparişleriniz için 1 litre su 5-7 Metrekareye kadar olan siparişleriniz için 1,5 litre su 8-10 Metrekareye kadar olan siparişleriniz için 2 litre su 15 Metrekare siparişleriniz için 3,5 litre su kullanılmalıdır ;

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla Ena Butik

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Boyut/Ebat (Ev&Yaşam):
400 x 310
Desen:
Şehir
Marka:
Özellik:
Yapışkan Gerekli
Renk :
Cok Renkli


Sık Sorulan Sorular

Ena Butik İskandinav Tarzı Modern Duvar Kağıdı-5549 Cok Renkli fiyatı ne kadar ?

Ena Butik İskandinav Tarzı Modern Duvar Kağıdı-5549 Cok Renkli fiyatı 8928.00 TL olarak öne çıkmaktadır.

Ena Butik İskandinav Tarzı Modern Duvar Kağıdı-5549 Cok Renkli satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Ena Butik İskandinav Tarzı Modern Duvar Kağıdı-5549 Cok Renkli En geç 02 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.

aZall.com, Ena Butik İskandinav Tarzı Modern Duvar Kağıdı-5549 Cok Renkli ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Ena Butik İskandinav Tarzı Modern Duvar Kağıdı-5549 Cok Renkli ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Ena Butik İskandinav Tarzı Modern Duvar Kağıdı-5549 Cok Renkli ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Ena Butik İskandinav Tarzı Modern Duvar Kağıdı-5549 Cok Renkli ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.