0 850 241 81 81 Türkiye'nin 81 İlindeyiz!

Saray Ottoman Incili Ve Swarovski Taşlı Kahve Fincan Takımı 6'Lı Tepsili Lale Nikel

1,638.00 TL
Tükendi
Ücretsiz Kargo
En geç 02 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

NAZAR LALE 2'LI KAHVE SETİ SARI, zarif tasarımı ve işçiliğiyle sizi ve sevdiklerinizi büyüleyecek bir eşyadır. Sarı renk seçeneği, mutfağınıza canlılık ve neşe katacak, kahve keyfinizi daha da özel kılacaktır. Bu set, hem kendi kullanımınız hem de hediye olarak mükemmel bir tercih olacaktır. Özellikler: Zarif Lale Deseni: Bu set, zarif lale deseniyle tasarlanmıştır. Lale, güzellik ve zarafetin sembolüdür, ve bu kahve setiyle mutfağınıza bu zarafeti getirin.; Dayanıklı Malzeme: Yüksek kaliteli malzeme sayesinde, bu kahve seti uzun yıllar boyunca kullanımınıza dayanacaktır.; Renk Seçeneği: Sarı renk seçeneği ile mutfağınıza canlılık ve neşe getirin.; Paket İçeriği: 6 x Kahve Fincanı; 6 x Tabak; Bu harika kahve seti, günlük kahve ritüelinizi daha özel hale getirecek ve misafirlerinizi etkileyecektir. Ayrıca, nazar boncuğu motifleri ile şans ve koruma getiren bir tasarım içeriyor. Kahve tutkunları için mükemmel bir hediye seçeneği olan NAZAR LALE 2'LI KAHVE SETİ SARI'yı hemen sipariş verin ve kahve keyfinizi bir üst seviyeye taşıyın. Saray Ottoman olarak, kalite ve estetiği bir araya getiren bu özel ürünü sizlere sunmaktan gurur duyuyoruz. İki fincan ve iki tabak içeren bu set, özel anlarınızı sevdiklerinizle paylaşmanız için idealdir. Elde yıkanması tavsiye edilir.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla Saray Ottoman

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Hacim (Elektronik):
0-99 ml
Kişi Sayısı:
1 Kişilik
Marka:
Materyal (mutfak servis):
Porselen
Parça Sayısı :
1
Renk :
KARİŞIK


Sık Sorulan Sorular

Saray Ottoman Incili Ve Swarovski Taşlı Kahve Fincan Takımı 6'Lı Tepsili Lale Nikel fiyatı ne kadar ?

Saray Ottoman Incili Ve Swarovski Taşlı Kahve Fincan Takımı 6'Lı Tepsili Lale Nikel fiyatı 1638.00 TL olarak öne çıkmaktadır.

Saray Ottoman Incili Ve Swarovski Taşlı Kahve Fincan Takımı 6'Lı Tepsili Lale Nikel satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Saray Ottoman Incili Ve Swarovski Taşlı Kahve Fincan Takımı 6'Lı Tepsili Lale Nikel En geç 02 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.

aZall.com, Saray Ottoman Incili Ve Swarovski Taşlı Kahve Fincan Takımı 6'Lı Tepsili Lale Nikel ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Saray Ottoman Incili Ve Swarovski Taşlı Kahve Fincan Takımı 6'Lı Tepsili Lale Nikel ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Saray Ottoman Incili Ve Swarovski Taşlı Kahve Fincan Takımı 6'Lı Tepsili Lale Nikel ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Saray Ottoman Incili Ve Swarovski Taşlı Kahve Fincan Takımı 6'Lı Tepsili Lale Nikel ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.