MADEPAZAR Hw22 Pro Max Pembe Suya Dayanıklı Tüm Telefonlarla Uyumlu Kalite Akıllı Saat

Kazancınız 20%
Reyon On Mağazasına Özel Tüm ürünlerde %10 İndirim
1,604.99 TL
1,326.77 TL
Kazancınız: 278.22 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 10 Mayıs Cuma günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Tüm telefonlara uyumlu PEMBE RENK GÖNDERİLECEKTİR. ; Türkçe kullanım kılavuzu ; Su geçirmez ; Bluetooth bağlantısı ile arama gerçekleştirme ve çağrılara cevap verme ; Sms ve tüm uygulamaların bildirimlerini görüntüleme ve okuma ; Güçlü HS6621 -SC7R30 işlemci ; Yüksek kalite Li-Po batarya ; Kablosuz ve hızlı şarj özelliği ; Aktif iki yan tuş ; Saat üzerinden müzik dinleme ; 1.78inç(4,5cm) Ekran boyutu 385×385 piksel çözünürlük ; Uygulama üzerinden sınırsız kadran değişimi ; Ekrana kendi istediğiniz fotoğrafı koyabilme ; Akıllı hareket sensörü ile ekran açıp-kapama ; 10 kişiye kadar akıllı saat üzerinden hızlı arama özelliği ; Şifreli ekran kilidi özelliği ; Değiştirilebilir kordon ; 23 farklı dil seçeneği ; SAĞLIK UYGULAMALARI: EKG, Vücut Sıcaklık Ölçme, Kan Basıncı ve Tansiyon Ölçme ; KULLANIŞLI ARAÇLAR: Hesap Makinesi, Takvim, Kronometre, Alarm, Çağrı Hatırlatma ; ÇOKLU SPOR MODLARI: Adım Sayar, Uyku Modu, Yürüyüş , Koşu, Tırmanma, Futbol, Basketbol ;

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Beden :
Tek Ebat
Garanti Tipi:
2 Yıl
Garanti Tipi:
İthalatçı Garantili
İşletim Tipi:
Android
Kasa Renk:
Pembe
Kordon Renk:
Siyah
Marka:
MADEPAZAR
Renk :
Pembe

Promosyonlar

Şu anda bir promosyon yok.

Sık Sorulan Sorular

MADEPAZAR Hw22 Pro Max Pembe Suya Dayanıklı Tüm Telefonlarla Uyumlu Kalite Akıllı Saat fiyatı ne kadar ?

MADEPAZAR Hw22 Pro Max Pembe Suya Dayanıklı Tüm Telefonlarla Uyumlu Kalite Akıllı Saat fiyatı 1326.77 TL olarak öne çıkmaktadır.

MADEPAZAR Hw22 Pro Max Pembe Suya Dayanıklı Tüm Telefonlarla Uyumlu Kalite Akıllı Saat satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

MADEPAZAR Hw22 Pro Max Pembe Suya Dayanıklı Tüm Telefonlarla Uyumlu Kalite Akıllı Saat En geç 10 Mayıs Cuma günü kargoya verilir.

aZall.com, MADEPAZAR Hw22 Pro Max Pembe Suya Dayanıklı Tüm Telefonlarla Uyumlu Kalite Akıllı Saat ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, MADEPAZAR Hw22 Pro Max Pembe Suya Dayanıklı Tüm Telefonlarla Uyumlu Kalite Akıllı Saat ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

MADEPAZAR Hw22 Pro Max Pembe Suya Dayanıklı Tüm Telefonlarla Uyumlu Kalite Akıllı Saat ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, MADEPAZAR Hw22 Pro Max Pembe Suya Dayanıklı Tüm Telefonlarla Uyumlu Kalite Akıllı Saat ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.