Toptan Bulurum Homecare 40 Metre Silikonlu Bahçe Hortumu Sulama Aparatı Hediyeli 712343

Kazancınız 3%
Yaza Merhaba
1,238.60 TL
1,196.49 TL
Kazancınız: 42.11 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

HomeCare 40 Metre Silikonlu Bahçe Hortumu Sulama Aparatı HEDİYELİ 712343, bahçenizi sulamak için ideal olan bir üründür.

Bu bahçe hortumu, 40 metre uzunluğundaki silikonlu yapısıyla dayanıklılık sağlar. Sulama aparatıyla birlikte sunulan bu hortum, bahçenizin her noktasına rahatlıkla ulaşmanıza yardımcı olur.

HomeCare 40 Metre Silikonlu Bahçe Hortumu Sulama Aparatı, size sulama işini kolaylaştıran pratik bir çözüm sunar. Sulama aparatı sayesinde, hortumu tutmak için ekstra bir güç uygulamanıza gerek kalmaz. Bu sayede bahçenizi daha hızlı ve verimli bir şekilde sulayabilirsiniz.

Bu bahçe hortumu, evde, bahçede veya iş yerinde kullanım için uygundur. Ürünün gövdesi, dayanıklılık ve uzun ömür için sağlam malzemeden yapılmıştır. Silikonlu yapısı, hortumun daha uzun ömürlü olmasını sağlar ve kırılmayı önler.

HomeCare 40 Metre Silikonlu Bahçe Hortumu Sulama Aparatı'nın kullanımı kolaydır. Sulama aparatını hortumun ucuna takmanız yeterlidir. Aparatın düğme mekanizması sayesinde suyun akışını kontrol edebilirsiniz. Ayrıca, hortumun sonunda bulunan püskürtme başlığı ile suyu istediğiniz şekilde ayarlayabilirsiniz.

Bu bahçe hortumu, 40 metre uzunluğunda olduğu için geniş bir alanı sulayabilirsiniz. Bahçenizin tüm bitkilerini rahatlıkla sulayabilir ve onlara gerekli olan suyu sağlayabilirsiniz.

HomeCare 40 Metre Silikonlu Bahçe Hortumu Sulama Aparatı, bahçenizin sulama ihtiyaçlarını karşılayan şık ve kullanışlı bir üründür. Siz de bu ürünü satın alarak bahçenizi daha verimli bir şekilde sulayabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla Toptan Bulurum

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler



Sık Sorulan Sorular

Toptan Bulurum Homecare 40 Metre Silikonlu Bahçe Hortumu Sulama Aparatı Hediyeli 712343 fiyatı ne kadar ?

Toptan Bulurum Homecare 40 Metre Silikonlu Bahçe Hortumu Sulama Aparatı Hediyeli 712343 fiyatı 1196.49 TL olarak öne çıkmaktadır.

Toptan Bulurum Homecare 40 Metre Silikonlu Bahçe Hortumu Sulama Aparatı Hediyeli 712343 satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Toptan Bulurum Homecare 40 Metre Silikonlu Bahçe Hortumu Sulama Aparatı Hediyeli 712343 En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.

aZall.com, Toptan Bulurum Homecare 40 Metre Silikonlu Bahçe Hortumu Sulama Aparatı Hediyeli 712343 ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Toptan Bulurum Homecare 40 Metre Silikonlu Bahçe Hortumu Sulama Aparatı Hediyeli 712343 ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Toptan Bulurum Homecare 40 Metre Silikonlu Bahçe Hortumu Sulama Aparatı Hediyeli 712343 ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Toptan Bulurum Homecare 40 Metre Silikonlu Bahçe Hortumu Sulama Aparatı Hediyeli 712343 ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.