Body-GYM Heves 6 Raflı Mutfak Rafı Metal Ayaklı Banyo Dolabı Çok Amaçlı Raf Kiler Dolabı Ofis Rafı Kitaplık

Kazancınız 18%
Yaza Merhaba
1,099.89 TL
905.95 TL
Kazancınız: 193.94 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 07 Mayıs Salı günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Body-GYM 6 Raflı Mutfak Rafı Metal Ayaklı Banyo Dolabı Çok Amaçlı Raf Kiler Dolabı Ofis Rafı Kitaplık Çalışma odanızın düzenli ve şık görünmesini sağlayacak pratik bir çözüm arıyorsanız, çok amaçlı 6 raflı kitap rafımız tam size göre! Bu sağlam ve şık raf, kitaplarınızı ve eşyalarınızı düzenli bir şekilde saklamanıza yardımcı olurken, aynı zamanda modern tasarımıyla çalışma odanıza şıklık katacak. Bu 6 raflı kitap rafı, sadece çalışma odasında değil, aynı zamanda mutfak, oturma odası, banyo veya ofis gibi farklı alanlarda da kullanılabilir. Kitaplarınızı, dekoratif objelerinizi veya diğer eşyalarınızı düzenli bir şekilde saklamak için idealdir. Bu kitap rafı, dayanıklı metal malzemeden üretilmiştir ve günlük kullanıma uygun olarak tasarlanmıştır. Kolay montajı sayesinde hızlı bir şekilde kurabilir ve kullanmaya başlayabilirsiniz. Ayrıca, sağlam yapısıyla uzun süreli kullanım için idealdir. Ürün Ölçüleri ; Yükseklik: 150 cm Genişlik: 50 cm. Derinlik: 23 cm. İki Raf Arası: 24 cm.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla Body-GYM

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Garanti Tipi:
Garantisiz
Malzeme (mobilya):
Suntalam
Marka:
Ölçüler:
50 cm
Renk :
Beyaz
Tarz (mobilya):
Klasik


Sık Sorulan Sorular

Body-GYM Heves 6 Raflı Mutfak Rafı Metal Ayaklı Banyo Dolabı Çok Amaçlı Raf Kiler Dolabı Ofis Rafı Kitaplık fiyatı ne kadar ?

Body-GYM Heves 6 Raflı Mutfak Rafı Metal Ayaklı Banyo Dolabı Çok Amaçlı Raf Kiler Dolabı Ofis Rafı Kitaplık fiyatı 905.95 TL olarak öne çıkmaktadır.

Body-GYM Heves 6 Raflı Mutfak Rafı Metal Ayaklı Banyo Dolabı Çok Amaçlı Raf Kiler Dolabı Ofis Rafı Kitaplık satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Body-GYM Heves 6 Raflı Mutfak Rafı Metal Ayaklı Banyo Dolabı Çok Amaçlı Raf Kiler Dolabı Ofis Rafı Kitaplık En geç 07 Mayıs Salı günü kargoya verilir.

aZall.com, Body-GYM Heves 6 Raflı Mutfak Rafı Metal Ayaklı Banyo Dolabı Çok Amaçlı Raf Kiler Dolabı Ofis Rafı Kitaplık ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Body-GYM Heves 6 Raflı Mutfak Rafı Metal Ayaklı Banyo Dolabı Çok Amaçlı Raf Kiler Dolabı Ofis Rafı Kitaplık ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Body-GYM Heves 6 Raflı Mutfak Rafı Metal Ayaklı Banyo Dolabı Çok Amaçlı Raf Kiler Dolabı Ofis Rafı Kitaplık ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Body-GYM Heves 6 Raflı Mutfak Rafı Metal Ayaklı Banyo Dolabı Çok Amaçlı Raf Kiler Dolabı Ofis Rafı Kitaplık ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.