haino teko germany Haino Teko Rw32 Watch 4 Pro Curved Amoled Ekran Android İos Harmonyos Uyumlu Akıllı Saat Gümüş

Yaza Merhaba
1,944.95 TL
1,725.17 TL
Kazancınız: 219.78 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 07 Mayıs Salı günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Haino Teko RW32 Watch 4 Pro Curved Amoled Ekran Android İos HarmonyOs Uyumlu Akıllı Saat Gümüş

Haino Teko RW32 Watch 4 Pro, Güçlü spor ergonomik tasarım, Sesli Asistan yönetimi, (Facebook, Whatsap, WeChat, İnstagram, Sms, Gmail, Twitter, Diğer) anlık bildirim takip, Hesap Makinesi, Kronometre, QR code telefon bağlantı, Kalori hesaplama, Uyku Takip, Basınç Takip, Nefes Diyafram çalışma, Nabız takip, Sesli Görüşme, Rehber Ekleme, Ayarlar, Dil Seçenekleri, Müzik kontrol ve erişimi, Harita sen ben takip uygulama ile, Nefes hızı takip, Video oynatma kontrol, Tansiyon ölçümü, Hava durumu takip, Spor modları 14 ana kategori, QR code kartvizit, Kandaki oksijen ölçümü, Ekran parlaklık ayarı, Zamanlayıcı,NFC ödeme tanımlama, Sağlık kontrol bildirimi, İlaç kullanma takip, Uzun süre oturma takip ve uyarı, Full screen dokunmatik kontrol, Android uygulama, İos uygulama HarmonyOs uygulama, Yüzlerce indirilebilen saat kadranı, Sesli Telefon görüşmesi, Ekrana uygulama ekleme ve çok daha fazla özellik, Yazılım güncelleme, Fotoğraf çekme erişimi, Cüzdan, Sağlık hatırlatmaları, Alarm, Favori Rehber ekleme, Uygulama yükleme(izin verilen), Bildirim ayarları, Cihazı Bul, Adım Takip, Mesafe ölçümü , Kalori tüketimi, Şarj durumu, Egzersiz planlama, Adet döngüsü hesaplama, Aktivite yönetimi, Tükenmişlik vucüt ölçümü, Solunum Hızı, SpO2 ölçümü, Ağırlık takibi, Spor rekoru takibi, Egzersiz takip, Kablosuz Wireless şarj edebilme özelliği, Sesli asistan, sıçramalara ve toza karşı dayanıklılık gibi daha birçok eşsiz özelliğiyle Haino Teko RW32 Watch 4 Pro sizler için.

Gerçek AMOLED Ekran, Piyasadaki diğer modellerden çok daha üstün bir ekran efekti getiriyor. Yüksek Yenileme Hızı, Gerçeğe yakın bir çalışma deneyimi getirin. Yüksek performanslı çift çekirdekli işlemci, entegre yüksek performanslı, grafik motoru ve yapay zeka ile ağı hızlandırıcısı. Yüksek ekran tazeleme oranı, Heart, Pusula, Oyun, NFC, Spor, Konuşma, Ateş ölçer, Nabız takip, uyku takip ve daha bir sürü yeni özellik. 

Kutu İçeriği;
1 Adet Kablosuz Şarj pad
1 Adet Haino Teko RW32 Watch 4 Pro Amoled Ekran Android İos Uyumlu Akıllı Saat 
2 adet yedek kordon içerisinden çıkmaktadır



 

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Beden :
Tek Ebat
Garanti Tipi:
1 Yıl
Garanti Tipi:
İthalatçı Garantili
İşletim Tipi:
Android + iOS
Kasa Renk:
Gümüş
Kordon Renk:
Gümüş
Marka:
haino teko germany
Renk :
Gümüş

Sık Sorulan Sorular

haino teko germany Haino Teko Rw32 Watch 4 Pro Curved Amoled Ekran Android İos Harmonyos Uyumlu Akıllı Saat Gümüş fiyatı ne kadar ?

haino teko germany Haino Teko Rw32 Watch 4 Pro Curved Amoled Ekran Android İos Harmonyos Uyumlu Akıllı Saat Gümüş fiyatı 1725.17 TL olarak öne çıkmaktadır.

haino teko germany Haino Teko Rw32 Watch 4 Pro Curved Amoled Ekran Android İos Harmonyos Uyumlu Akıllı Saat Gümüş satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

haino teko germany Haino Teko Rw32 Watch 4 Pro Curved Amoled Ekran Android İos Harmonyos Uyumlu Akıllı Saat Gümüş En geç 07 Mayıs Salı günü kargoya verilir.

aZall.com, haino teko germany Haino Teko Rw32 Watch 4 Pro Curved Amoled Ekran Android İos Harmonyos Uyumlu Akıllı Saat Gümüş ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, haino teko germany Haino Teko Rw32 Watch 4 Pro Curved Amoled Ekran Android İos Harmonyos Uyumlu Akıllı Saat Gümüş ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

haino teko germany Haino Teko Rw32 Watch 4 Pro Curved Amoled Ekran Android İos Harmonyos Uyumlu Akıllı Saat Gümüş ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, haino teko germany Haino Teko Rw32 Watch 4 Pro Curved Amoled Ekran Android İos Harmonyos Uyumlu Akıllı Saat Gümüş ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.