Saray Ottoman Çay Seti Tepsisiz Kutulu - Gruplar - Beyaz - Tr Görseldeki Renk

Kazancınız 8%
Yaza Merhaba
1,200.00 TL
1,099.20 TL
Kazancınız: 100.80 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 08 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Eşsiz bir çay keyfi için özel olarak tasarlanmış, zarafetin ve işlevselliğin mükemmel buluşması olan Gruplar Tepsisiz Çay Seti, beyazın asil ve çağdaş dokunuşunu sunuyor. Özellikler: Kalite: Yüksek kaliteli malzemelerden üretilmiştir, sağlamlık ve dayanıklılık önceliklidir. Paketleme ve Teslimat: Özenle paketlenerek, yüksek dayanıklı koli ile koruma altına alınır. Ürün, ücretsiz kargo ile temassız teslimat olarak sağlanır. Satış Sonrası Destek: Kargoda oluşabilecek herhangi bir hasar durumunda sorumluluk tamamen bizdedir. Hasarlı parçalar ücretsiz kargo ile yeniden gönderilir. Bakım Önerisi: Elde yıkamaya uygundur, uzun ömürlü kullanım için önerilir. Teslimat Süresi: Ürün, en geç 2 iş günü içerisinde kargoya teslim edilir. Açıklama: Gruplar Tepsisiz Çay Seti, hem şıklığı hem de işlevselliği bir arada sunar. Beyazın sadeliği, her türlü dekorasyonla uyum sağlayarak çay keyfini özel kılar. Özel günlerde ve günlük kullanımda vazgeçilmez bir parça olmaya adaydır. Kaliteli malzeme kullanımı, uzun ömürlü ve keyif dolu kullanım vadediyor. Çay keyfini en özel haliyle yaşamak isteyenler için ideal bir seçim.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla Saray Ottoman

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:
Materyal (bardak):
Cam
Parça Sayısı (ev yşam):
Tekli
Renk :
Görseldeki Renk


Sık Sorulan Sorular

Saray Ottoman Çay Seti Tepsisiz Kutulu - Gruplar - Beyaz - Tr Görseldeki Renk fiyatı ne kadar ?

Saray Ottoman Çay Seti Tepsisiz Kutulu - Gruplar - Beyaz - Tr Görseldeki Renk fiyatı 1099.20 TL olarak öne çıkmaktadır.

Saray Ottoman Çay Seti Tepsisiz Kutulu - Gruplar - Beyaz - Tr Görseldeki Renk satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Saray Ottoman Çay Seti Tepsisiz Kutulu - Gruplar - Beyaz - Tr Görseldeki Renk En geç 08 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.

aZall.com, Saray Ottoman Çay Seti Tepsisiz Kutulu - Gruplar - Beyaz - Tr Görseldeki Renk ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Saray Ottoman Çay Seti Tepsisiz Kutulu - Gruplar - Beyaz - Tr Görseldeki Renk ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Saray Ottoman Çay Seti Tepsisiz Kutulu - Gruplar - Beyaz - Tr Görseldeki Renk ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Saray Ottoman Çay Seti Tepsisiz Kutulu - Gruplar - Beyaz - Tr Görseldeki Renk ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.