Else Halı Gri Siyah Kilit Desen Baskılı Dertsiz Leke Tutmaz Masa Örtüsü Sofra Bezi Desen-3

Kazancınız 33%
Yaza Merhaba
400.00 TL
277.74 TL
Kazancınız: 122.26 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 08 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri
Mağaza Sahibini Tanıyalım

Ürün Açıklaması

Gri Siyah Kilit Desen Baskılı Dertsiz Leke Tutmaz Masa Örtüsü Sofra Bezi, sofranız için benzersiz bir tarz yaratmanıza yardımcı olur.

Yüksek kaliteli %100 polyester kumaş kullanılarak üretilmiştir. Bu sayede, örtüyü yıllarca kullanabilirsiniz. Ayrıca, dertsiz özelikli olduğundan dolayı kolaylıkla temizlenebilir ve leke tutmaz özelliği sayesinde de uzun süre kullanılır.

Gri siyah kilit desen baskısı şık ve modern bir görünüm sağlar. Bu masa örtüsü, 160 x 200 cm boyutlarındadır ve mükemmel bir formda ve uygun bir boyuta sahiptir.

Gri Siyah Kilit Desen Baskılı Dertsiz Leke Tutmaz Masa Örtüsü Sofra Bezi, ev veya ofis kullanımına uygundur. Sofranıza şık bir görünüm katabileceğiniz gibi aynı zamanda örtünün özellikleri sayesinde işinizi de kolaylaştırabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla Else Halı

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Ebatlar (Ev&Yaşam):
150 x 220
Marka:
Özellik:
Dertsiz
Renk :
Desen-3
Şekil (mobilya):
Dikdörtgen


Sık Sorulan Sorular

Else Halı Gri Siyah Kilit Desen Baskılı Dertsiz Leke Tutmaz Masa Örtüsü Sofra Bezi Desen-3 fiyatı ne kadar ?

Else Halı Gri Siyah Kilit Desen Baskılı Dertsiz Leke Tutmaz Masa Örtüsü Sofra Bezi Desen-3 fiyatı 277.74 TL olarak öne çıkmaktadır.

Else Halı Gri Siyah Kilit Desen Baskılı Dertsiz Leke Tutmaz Masa Örtüsü Sofra Bezi Desen-3 satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Else Halı Gri Siyah Kilit Desen Baskılı Dertsiz Leke Tutmaz Masa Örtüsü Sofra Bezi Desen-3 En geç 08 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.

aZall.com, Else Halı Gri Siyah Kilit Desen Baskılı Dertsiz Leke Tutmaz Masa Örtüsü Sofra Bezi Desen-3 ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Else Halı Gri Siyah Kilit Desen Baskılı Dertsiz Leke Tutmaz Masa Örtüsü Sofra Bezi Desen-3 ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Else Halı Gri Siyah Kilit Desen Baskılı Dertsiz Leke Tutmaz Masa Örtüsü Sofra Bezi Desen-3 ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Else Halı Gri Siyah Kilit Desen Baskılı Dertsiz Leke Tutmaz Masa Örtüsü Sofra Bezi Desen-3 ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.