Tedarikcenter Grand 14 Raflı Geniş Ofis Kitaplığı Metal Ayaklı Kitaplık Çalışma Odası Rafı Kütüphane Rafı 180X180

Kazancınız 16%
Yaza Merhaba
4,399.89 TL
3,706.46 TL
Kazancınız: 693.43 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 08 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Tedarikcenter Grand 14 Raflı Geniş Ofis Kitaplığı Metal Ayaklı Kitaplık Çalışma Odası Rafı Kütüphane Rafı Evdeki kitaplarınızı düzenlemek ve sergilemek için mükemmel bir çözüm arıyorsanız, Grand 14 raflı kitaplık tam size göre! Bu şık ve dayanıklı kitaplık, kitap koleksiyonunuzu düzenlemek, süs eşyalarını sergilemek veya diğer değerli eşyalarınızı saklamak için idealdir. ; Geniş ve çok raflı olması sayesinde kütüphane ve çalışma ofisinizde rahatlıkla kullanabilirsiniz. ; Grand 14 raflı kitaplık, yüksek kaliteli malzemelerden üretilmiştir. ; Sağlam raf ve metal konstrüksiyonu sayesinde uzun yıllar boyunca sağlamlığını korur. ; Her raf, ağırlığı rahatlıkla taşıyabilecek şekilde tasarlanmıştır, böylece kitaplarınızı güvenle yerleştirebilirsiniz. ; Bu kitaplık, geniş ve kullanışlı bir depolama alanı sunar. ; 14 farklı raf sayesinde kitaplarınızı, dergilerinizi, albümlerinizi veya koleksiyonlarınızı organize edebilirsiniz. ; Evinizin dekorasyonuna uyum sağlamak için özenle tasarlanmıştır. ; Modern ve şık görünümüyle herhangi bir alana zariflik katar. ; Raflarda kanserojen madde içermeyen E1 standartlarına uygun 1. ; Sınıf sıkıştırılmış 18 mm yonga levha/suntalam, kalınlıklarında ise 1. ; Sınıf PVC kenar bandı kullanılmıştır. ; Gövdesinde 20x30 metal profil kullanılmıştır. ; Kargodan kaynaklı oluşabilecek hasarlarda yedek parça tedariği sağlanmaktadır. Sipariş soruları bölümünden mesaj atmanız yeterlidir. ; Ürün Ölçüleri; ; Yükseklik: 180 cm. ; Genişlik: 180 cm. ; Derinlik: 30 cm. ; Raf arası genişlik: 60 cm. ; Raf derinliği: 25.5 cm. ; İki raf arası yükseklik: 36.5 ;

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla Tedarikcenter

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Garanti Tipi:
Garantisiz
Malzeme (mobilya):
Suntalam
Marka:
Ölçüler:
180 cm
Renk :
ATLANTİK ÇAM
Tarz (mobilya):
Klasik


Sık Sorulan Sorular

Tedarikcenter Grand 14 Raflı Geniş Ofis Kitaplığı Metal Ayaklı Kitaplık Çalışma Odası Rafı Kütüphane Rafı 180X180 fiyatı ne kadar ?

Tedarikcenter Grand 14 Raflı Geniş Ofis Kitaplığı Metal Ayaklı Kitaplık Çalışma Odası Rafı Kütüphane Rafı 180X180 fiyatı 3706.46 TL olarak öne çıkmaktadır.

Tedarikcenter Grand 14 Raflı Geniş Ofis Kitaplığı Metal Ayaklı Kitaplık Çalışma Odası Rafı Kütüphane Rafı 180X180 satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Tedarikcenter Grand 14 Raflı Geniş Ofis Kitaplığı Metal Ayaklı Kitaplık Çalışma Odası Rafı Kütüphane Rafı 180X180 En geç 08 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.

aZall.com, Tedarikcenter Grand 14 Raflı Geniş Ofis Kitaplığı Metal Ayaklı Kitaplık Çalışma Odası Rafı Kütüphane Rafı 180X180 ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Tedarikcenter Grand 14 Raflı Geniş Ofis Kitaplığı Metal Ayaklı Kitaplık Çalışma Odası Rafı Kütüphane Rafı 180X180 ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Tedarikcenter Grand 14 Raflı Geniş Ofis Kitaplığı Metal Ayaklı Kitaplık Çalışma Odası Rafı Kütüphane Rafı 180X180 ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Tedarikcenter Grand 14 Raflı Geniş Ofis Kitaplığı Metal Ayaklı Kitaplık Çalışma Odası Rafı Kütüphane Rafı 180X180 ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.