Porland Glamorous Turkuaz Mini Kase 10Cm 2 Li 04Ap021666

Kazancınız 13%
Yaza Merhaba
668.00 TL
580.57 TL
Kazancınız: 87.43 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Porland Glamorous Turkuaz Mini Kase 10cm 2 li 04AP021666, göz alıcı bir tasarıma sahip bir üründür. Sır üstü altın/platin yaldızlı tekniği ile üretilmiştir. Bu ürün, dünyanın en gelişmiş sır üstü teknolojileri kullanılarak üretilmiş altın ve platin desenli ürünlerimizden biridir. Parlaklığını koruyabilmesi için camsı yüzey üstüne dekorlanmıştır.

Porland'ın dünya çapında kendini kanıtlamış fabrikası ve gelişmiş AR-GE çalışmaları, bu ürünün hassas ve makineye dayanıklılığı zayıf olan bir ürün olmasına rağmen, doğru kullanım koşullarıyla makinede dahi yıkanabilmesini sağlamaktadır. Daha uzun ömürlü olması için elde yıkanması tavsiye edilir. Üretiminde yüzde yüz gerçek altın ve platin kullanılmış olan bu ürün, mikrodalga fırınlarda kullanıma uygun değildir.

Bulaşık makinesi kullanım koşullarına dikkat etmek önemlidir. Ürünü bulaşık makinesine yerleştirmeden önce, makinenin santrifüj etkisinden dolayı yemek artıklarının yaldızlı ürünlere zarar verebileceği için mutlaka yemek artıklarından arındırılmalıdır. Ürünü bulaşık makinesine yerleştirirken, boşaltırken veya kullanırken, ürünlerin birbirine sürtünerek temas etmemesine dikkat edilmelidir. Bulaşık makinesi ve deterjan üreticilerinin porselen için tavsiye ettiği deterjanlar ve makine programları kullanılmalı ve ilgili uyarılara dikkat edilmelidir. Porland olarak sıvı deterjan kullanmanızı tavsiye ederiz. Bulaşık makinesinin ekonomi döngü 50°C programında yıkamanızı tavsiye ederiz. Ürünü bulaşık makinesinden çıkarırken, oda sıcaklığında soğumasına izin vermelisiniz.

Bu minik kase, 10cm çapında ve 2 adet bulunmaktadır. Şık tasarımı ve dökme altın/platin deseniyle sofranıza zarif bir dokunuş sağlar. Özel davetlerde, günlük yemeklerde veya özel günlerde kullanabilirsiniz. Bu kaseyi dilerseniz peçetelerinizi koymak, soslarınızı veya atıştırmalıklarınızı servis etmek için kullanabilirsiniz.

Glamorous Turkuaz Mini Kase, mutfakta ve sofrada kullanım için ideal bir seçimdir. Yüksek kaliteli malzemelerden üretilmiştir ve uzun süre dayanıklı kullanım sağlar. Şık tasarımıyla herhangi bir masa düzenine şıklık katar. Bu kaseyi dilerseniz evinizde kullanabilir, dilerseniz de sevdiklerinize hediye edebilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla Porland

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Hacim (Elektronik):
0 - 99 cc
Marka:
Materyal (mutfak servis):
Porselen
Parça Sayısı :
2
Renk :
Turkuaz


Sık Sorulan Sorular

Porland Glamorous Turkuaz Mini Kase 10Cm 2 Li 04Ap021666 fiyatı ne kadar ?

Porland Glamorous Turkuaz Mini Kase 10Cm 2 Li 04Ap021666 fiyatı 580.57 TL olarak öne çıkmaktadır.

Porland Glamorous Turkuaz Mini Kase 10Cm 2 Li 04Ap021666 satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Porland Glamorous Turkuaz Mini Kase 10Cm 2 Li 04Ap021666 En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.

aZall.com, Porland Glamorous Turkuaz Mini Kase 10Cm 2 Li 04Ap021666 ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Porland Glamorous Turkuaz Mini Kase 10Cm 2 Li 04Ap021666 ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Porland Glamorous Turkuaz Mini Kase 10Cm 2 Li 04Ap021666 ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Porland Glamorous Turkuaz Mini Kase 10Cm 2 Li 04Ap021666 ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.