AKÇA TEKSTİL Geniş Etek Model Kırık Beyaz Renk Hazır Pileli Fon Perde 300*260

Kazancınız 6%
Yaza Merhaba
525.00 TL
702.00 TL
Kazancınız: 48.00 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 07 Mayıs Salı günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Hazır Pileli Fon Perde 300*260, geniş etek modeli ile ev dekorasyonunuzu tamamlayacak bir üründür. %100 Polyester kumaştan üretilen perde, kaliteli ve dayanıklıdır. KDK örme kumaştan hazırlanmış olan ürünümüz A kalitededir.

Düğmeleri dikilmiş olarak hazır olarak teslim edilen perde, hemen kornişe takılabilir. Kornişe asma düğmeleri de dikilmiş olan ürün, kullanıma hazırdır. Seyrek pileli olarak hazırlanan perde, rustik ile birlikte kullanıma da uygundur. Tül ve perde olmak üzere iki ayrı parçadan oluşan ürünümüz, 3 metre için 5,30 metre tül kullanılarak dikilmiştir.

300 cm genişlik, 260 cm yükseklik ölçülerindeki perde, farklı renk seçenekleri ile sunulmaktadır. Paketin içerisinde bir adet ürün ve iki adet perde stopu hediye olarak verilmektedir.

Bir adet ürün ile kanat oluşturma imkanı sunan perde, hem sağ hem sol kanat olarak kullanılabilir. Çift kanat yapmak için iki adet perde alımı yapılması gerekmektedir. Ürünlerimiz kendi terzilerimiz tarafından dikilerek, 1. kalite ürünler halinde sunulmaktadır.

Ürünlerimiz yıkandığında deformasyona uğramaz, kırışmaz, bozulmaz ve yıpranmaz. 30 derecede çamaşır makinesinde yıkanabilen perde, hafif nemli olarak asıldığında ütü gerektirmez. Kumaş cinsi örme grubudur.

Bir adet ürüne kanat bağı BRAÇOL hediye olarak gönderilecektir. Ürünlerimiz fon olarak da kullanıma uygun olduğu gibi, rustik borusuna takılarak da kullanılabilir.

Ekonomik, şık ve kaliteli bir ürün olan Hazır Pileli Fon Perde 300*260, yerli üretimdir ve kampanya fiyatından satılmak üzere 20 adet stok sunulmaktadır. Yüzde yüz müşteri memnuniyeti hedefimiz ile sizlere hizmet vermekten mutluluk duyarız.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla Akça Tekstil

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:


Sık Sorulan Sorular

AKÇA TEKSTİL Geniş Etek Model Kırık Beyaz Renk Hazır Pileli Fon Perde 300*260 fiyatı ne kadar ?

AKÇA TEKSTİL Geniş Etek Model Kırık Beyaz Renk Hazır Pileli Fon Perde 300*260 fiyatı 702.00 TL olarak öne çıkmaktadır.

AKÇA TEKSTİL Geniş Etek Model Kırık Beyaz Renk Hazır Pileli Fon Perde 300*260 satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

AKÇA TEKSTİL Geniş Etek Model Kırık Beyaz Renk Hazır Pileli Fon Perde 300*260 En geç 07 Mayıs Salı günü kargoya verilir.

aZall.com, AKÇA TEKSTİL Geniş Etek Model Kırık Beyaz Renk Hazır Pileli Fon Perde 300*260 ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, AKÇA TEKSTİL Geniş Etek Model Kırık Beyaz Renk Hazır Pileli Fon Perde 300*260 ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

AKÇA TEKSTİL Geniş Etek Model Kırık Beyaz Renk Hazır Pileli Fon Perde 300*260 ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, AKÇA TEKSTİL Geniş Etek Model Kırık Beyaz Renk Hazır Pileli Fon Perde 300*260 ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.