Porland Folksy Sushi,Noodle Çukur Tabak Seti 2'Li 20Cm ( Hediye 4 Çift Bambu Chopstıck 24 Cm ) Mikrodalgada Kullanılabilir

Tam L.t.d Özel %10 İndirim
1,850.00 TL
824.40 TL
Kazancınız: 1,025.60 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 10 Mayıs Cuma günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

PAKET İÇERİĞİ: PORLAND FOLSKY 20 CM ÇUKUR TABAK : 2 ADET HOUSEWARE CHOPSTICK :Excellent Houseware Blue 4 Çift Chopstick 24 cm Daha da uzun ömürlü olması için elde yıkayabilirsiniz. Porland geleneği olan bu üstün sır ve desen dayanımlı ürünlerimizi fırın ve mikrodalga fırınlarda kullanabilirsiniz. Bulaşık Makinesi Kullanım Koşulları Tavsiyeleri; - Porselen ürünlerinizi bulaşık makinesine yerleştirmeden önce; makinenin santrifüj etkisinden dolayı yemek partikülleri yaldızlı ürünlere zarar verebileceğinden mutlaka yemek artıklarından arındırılmalıdır. - Porselen ürünlerinizi bulaşık makinesine yerleştirilirken, boşaltırken veya kullanım esnasında istiflerken bir birine sürtünerek temas etmemelerine dikkat edilmelidir. - Bulaşık makinesi ve deterjan üreticilerinin porselen için tavsiye ettikleri deterjanları ve makine programlarını kullanmalı ve ilgili uyarıları dikkate alınmalıdır. . - Porland olarak sıvı deterjan kullanmanızı tavsiye ederiz. - Bulaşık makinesinin ekonomi döngü (50 oC) programını kullanarak yıkayınız.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla Porland

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:
Materyal (mutfak servis):
Porselen
Renk :
Mikrodalgada Kullanılabilir


Promosyonlar

Şu anda bir promosyon yok.

Sık Sorulan Sorular

Porland Folksy Sushi,Noodle Çukur Tabak Seti 2'Li 20Cm ( Hediye 4 Çift Bambu Chopstıck 24 Cm ) Mikrodalgada Kullanılabilir fiyatı ne kadar ?

Porland Folksy Sushi,Noodle Çukur Tabak Seti 2'Li 20Cm ( Hediye 4 Çift Bambu Chopstıck 24 Cm ) Mikrodalgada Kullanılabilir fiyatı 824.40 TL olarak öne çıkmaktadır.

Porland Folksy Sushi,Noodle Çukur Tabak Seti 2'Li 20Cm ( Hediye 4 Çift Bambu Chopstıck 24 Cm ) Mikrodalgada Kullanılabilir satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Porland Folksy Sushi,Noodle Çukur Tabak Seti 2'Li 20Cm ( Hediye 4 Çift Bambu Chopstıck 24 Cm ) Mikrodalgada Kullanılabilir En geç 10 Mayıs Cuma günü kargoya verilir.

aZall.com, Porland Folksy Sushi,Noodle Çukur Tabak Seti 2'Li 20Cm ( Hediye 4 Çift Bambu Chopstıck 24 Cm ) Mikrodalgada Kullanılabilir ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Porland Folksy Sushi,Noodle Çukur Tabak Seti 2'Li 20Cm ( Hediye 4 Çift Bambu Chopstıck 24 Cm ) Mikrodalgada Kullanılabilir ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Porland Folksy Sushi,Noodle Çukur Tabak Seti 2'Li 20Cm ( Hediye 4 Çift Bambu Chopstıck 24 Cm ) Mikrodalgada Kullanılabilir ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Porland Folksy Sushi,Noodle Çukur Tabak Seti 2'Li 20Cm ( Hediye 4 Çift Bambu Chopstıck 24 Cm ) Mikrodalgada Kullanılabilir ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.