Skygo Işbaşıonl Isb01 Evcil Hayvan Kedi Köpek Tüy Toplama Rulosu 60 Yaprak (Işbaşı)

Kazancınız 16%
Yaza Merhaba
233.48 TL
196.13 TL
Kazancınız: 37.35 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 11 Mayıs Cumartesi günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Evcil Hayvan Kedi Köpek Tüy Toplama Rulosu 60 Yaprak, evcil hayvan sahipleri için geliştirilmiş bir üründür. Bu özel tasarlanmış tüy toplama rulosu, kedinizin veya köpeğinizin tüylerini kolaylıkla temizlemenize yardımcı olur.

Bu tüy toplama rulosu, 60 yapraktan oluşur ve kullanımı son derece kolaydır. Sadece ruloyu tüylerin üzerine yuvarlayın ve tüyleri toplamak için hafifçe bastırın. Rulo üzerindeki yapraklar, tüyleri toplar ve bir sonraki kullanım için kolaylıkla çıkarılabilir.

Bu ürün tüylerin yerlere veya mobilyalara yayılmasını önlemek için idealdir. Evdeki tüyleri kolayca toplayarak temizlik işlerinizi hızlandırabilirsiniz. Ayrıca, tüy toplama rulosu alerjik reaksiyonlara neden olan tüyleri de ortadan kaldırır.

Evcil Hayvan Kedi Köpek Tüy Toplama Rulosu 60 Yaprak, çeşitli evcil hayvan tüylerini toplamak için kullanılabilir. Kedinizin veya köpeğinizin tüyleri ne kadar uzun veya kısa olursa olsun, bu tüy toplama rulosu etkili bir şekilde çalışır.

Bu tüy toplama rulosu, evcil hayvanınızın tüylerini çizmeden veya tahriş etmeden toplar. Kediniz veya köpeğiniz tüylerinin toplandığını bile fark etmeyecektir.

Evcil Hayvan Kedi Köpek Tüy Toplama Rulosu 60 Yaprak, dayanıklı ve uzun ömürlüdür. Kaliteli malzemelerden üretilmiştir ve uzun süreli kullanım için uygundur.

Bu tüy toplama rulosu kolayca taşınabilir, böylece seyahatlerinizde veya tatillerinizde de kullanabilirsiniz. Evcil hayvanınızın tüyleri her zaman kontrol altında olacak ve temiz bir ortamda bulunacaktır.

Evcil Hayvan Kedi Köpek Tüy Toplama Rulosu 60 Yaprak, evcil hayvanınız için daha temiz ve düzenli bir yaşam alanı sağlar. Tüy dökme sorunlarıyla başa çıkmak için ideal bir çözümdür.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:
Skygo

Sık Sorulan Sorular

Skygo Işbaşıonl Isb01 Evcil Hayvan Kedi Köpek Tüy Toplama Rulosu 60 Yaprak (Işbaşı) fiyatı ne kadar ?

Skygo Işbaşıonl Isb01 Evcil Hayvan Kedi Köpek Tüy Toplama Rulosu 60 Yaprak (Işbaşı) fiyatı 196.13 TL olarak öne çıkmaktadır.

Skygo Işbaşıonl Isb01 Evcil Hayvan Kedi Köpek Tüy Toplama Rulosu 60 Yaprak (Işbaşı) satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Skygo Işbaşıonl Isb01 Evcil Hayvan Kedi Köpek Tüy Toplama Rulosu 60 Yaprak (Işbaşı) En geç 11 Mayıs Cumartesi günü kargoya verilir.

aZall.com, Skygo Işbaşıonl Isb01 Evcil Hayvan Kedi Köpek Tüy Toplama Rulosu 60 Yaprak (Işbaşı) ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Skygo Işbaşıonl Isb01 Evcil Hayvan Kedi Köpek Tüy Toplama Rulosu 60 Yaprak (Işbaşı) ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Skygo Işbaşıonl Isb01 Evcil Hayvan Kedi Köpek Tüy Toplama Rulosu 60 Yaprak (Işbaşı) ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Skygo Işbaşıonl Isb01 Evcil Hayvan Kedi Köpek Tüy Toplama Rulosu 60 Yaprak (Işbaşı) ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.