0 850 241 81 81 Türkiye'nin 81 İlindeyiz!

Addis Ababa Coffee Elektrikli Kahve Demleme Su Isıtıcı Gooseneck Drip Kettle Gri

1,700.00 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 04 Mayıs Cumartesi günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Kumtel Elektrikli Kahve Demleme Su Isıtıcı Gooseneck Drip Kettle Kumtel Elektrikli Kahve Demleme Su Isıtıcı, özel gooseneck tasarımı sayesinde suyunuza tam kontrol sağlar. Dökme hızınızı kolayca ayarlayabilir, 1 litrelik geniş kapasitesiyle ihtiyacınız olan suyu hızlıca ısıtarak kahve demleme sürecini hızlandırır. 1500 Watt gücüyle güvenli ve hassas demleme sağlar, çift koruma sensörleri ile güvenli kullanım sunar. Teknik Özellikler: Güç: 1500 Watt Güç Kaynağı: 220-240V~, 50-60 Hz 1 Litre Kapasite Paslanmaz Çelik İç Kapak ve Ağız: Hijyenik ve dayanıklı malzeme kullanımı. SUS304 Gövde- Paslanmaz çelik gövde, şıklığı ve dayanıklılığı bir araya getirir. Kablo Uzunluğu: 0.75 m, kullanım esnekliği sağlar. Ürün Boyutu 225 x 200 x 162 mm, kompakt tasarım mutfakta az yer kaplar.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Enerji Tüketimi:
C / F
Garanti Süresi (Elektronik):
2 Yıl
Garanti Tipi:
Resmi Distribütör Garantili
Güç (Watt) ++:
220 - 240 V
Kapasite:
1 L
Marka:
Addis Ababa Coffee
Otomatik Kapanma:
Var
Renk :
GRİ

Sık Sorulan Sorular

Addis Ababa Coffee Elektrikli Kahve Demleme Su Isıtıcı Gooseneck Drip Kettle Gri fiyatı ne kadar ?

Addis Ababa Coffee Elektrikli Kahve Demleme Su Isıtıcı Gooseneck Drip Kettle Gri fiyatı 1700.00 TL olarak öne çıkmaktadır.

Addis Ababa Coffee Elektrikli Kahve Demleme Su Isıtıcı Gooseneck Drip Kettle Gri satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Addis Ababa Coffee Elektrikli Kahve Demleme Su Isıtıcı Gooseneck Drip Kettle Gri En geç 04 Mayıs Cumartesi günü kargoya verilir.

aZall.com, Addis Ababa Coffee Elektrikli Kahve Demleme Su Isıtıcı Gooseneck Drip Kettle Gri ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Addis Ababa Coffee Elektrikli Kahve Demleme Su Isıtıcı Gooseneck Drip Kettle Gri ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Addis Ababa Coffee Elektrikli Kahve Demleme Su Isıtıcı Gooseneck Drip Kettle Gri ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Addis Ababa Coffee Elektrikli Kahve Demleme Su Isıtıcı Gooseneck Drip Kettle Gri ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.