Mes Reves El Yapımı Kabartma Seramik Uygulamalı Zeytin Dalı Desenli Cam Şişe Sirkelik-Yağdanlık, Mutfak Dekor Bej Yeşil Siyah

Yaza Merhaba
675.00 TL
549.59 TL
Kazancınız: 125.41 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Evinizdeki mutfak ekipmanlarınıza doğal bir zarafet ve el yapımı dokunuş katmak için özel olarak tasarlanan bu özel tasarım şişe yağdanlık, zeytin ve zeytindalı deseniyle öne çıkıyor. Yeşil-bej tonlarındaki estetik ve kabartma seramik uygulamaları, bu yağdanlığı sadece bir mutfak aracı olmanın ötesine taşıyor. Zeytin ve Zeytindalı Deseni: Yeşil-bej tonlarında tasarlanan yağdanlık, üzerindeki özel kabartma zeytin ve zeytindalı deseni ile adeta bir sanat eseri gibidir. Bu desen, sadece görsel bir şölen sunmakla kalmaz, aynı zamanda kullanım sırasında da keyif verir. Kullanım Kolaylığı: Pratikdökme ağız yapısıyla bu yağdanlık, kullanım sırasında konfor sağlar. Yağları dökme esnasında kontrollü bir akış sağlar ve aynı zamanda estetik bir sunum imkanı tanır. Sağlıklı Malzeme: Yüksek kaliteli malzemeden üretilen bu yağdanlık, gıda güvenliği standartlarına uygundur ve sağlıklı bir mutfak deneyimi sunar. Paket İçeriği: 1 adet 750 ml kapasiteli özel tasarım zeytinyağı/sıvıyağ şişesi, 1 adet sunum stantı ve 1 adet damlatmayan yağdanlık ağızı Her el yapımı üründe olduğu gibi bu yağdanlık/sosluk set de el yapımı olması sebebiyle makina yıkaması önerilmez.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla Mes Reves

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Malzeme (mobilya):
Cam
Marka:
Renk :
bej yeşil siyah


Sık Sorulan Sorular

Mes Reves El Yapımı Kabartma Seramik Uygulamalı Zeytin Dalı Desenli Cam Şişe Sirkelik-Yağdanlık, Mutfak Dekor Bej Yeşil Siyah fiyatı ne kadar ?

Mes Reves El Yapımı Kabartma Seramik Uygulamalı Zeytin Dalı Desenli Cam Şişe Sirkelik-Yağdanlık, Mutfak Dekor Bej Yeşil Siyah fiyatı 549.59 TL olarak öne çıkmaktadır.

Mes Reves El Yapımı Kabartma Seramik Uygulamalı Zeytin Dalı Desenli Cam Şişe Sirkelik-Yağdanlık, Mutfak Dekor Bej Yeşil Siyah satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Mes Reves El Yapımı Kabartma Seramik Uygulamalı Zeytin Dalı Desenli Cam Şişe Sirkelik-Yağdanlık, Mutfak Dekor Bej Yeşil Siyah En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.

aZall.com, Mes Reves El Yapımı Kabartma Seramik Uygulamalı Zeytin Dalı Desenli Cam Şişe Sirkelik-Yağdanlık, Mutfak Dekor Bej Yeşil Siyah ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Mes Reves El Yapımı Kabartma Seramik Uygulamalı Zeytin Dalı Desenli Cam Şişe Sirkelik-Yağdanlık, Mutfak Dekor Bej Yeşil Siyah ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Mes Reves El Yapımı Kabartma Seramik Uygulamalı Zeytin Dalı Desenli Cam Şişe Sirkelik-Yağdanlık, Mutfak Dekor Bej Yeşil Siyah ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Mes Reves El Yapımı Kabartma Seramik Uygulamalı Zeytin Dalı Desenli Cam Şişe Sirkelik-Yağdanlık, Mutfak Dekor Bej Yeşil Siyah ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.