0 850 241 81 81 Türkiye'nin 81 İlindeyiz!

Saray Ottoman El Dekor Ve El Boyaması Pasta Tabağı Raduga Bpa Free

1,680.00 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 01 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Raduga El Dekor ve El Boyaması Pasta Tabağı ile özel anlarınıza daha fazla zarafet katın. Bu özel tasarım pasta tabağı, el işçiliği ile üretilmiş ve el boyaması detaylarla süslenmiştir. Her biri eşsizdir ve herkesin beğenisini kazanacak bir estetik sunar. Tasarımı atölyemize ait Porselen el boyamadır. Ürünlerimiz tamamen elde günümüz sanatçılarımız tarafından yapılmış olup 24 ayar altınla zenginleştirilmiştir. Aşama aşama tamamen elde yapıldığı için kusursuz değiller muhteşem bir hediye unutulmaz bir hatıra yarının antikasi Özellikler: El İşçiliği ile Üretilmiş: Raduga pasta tabağı, ustaların elinde özenle şekillendirilmiş ve boyanmıştır. Bu nedenle her biri benzersizdir.; Kaliteli Malzemeler: Dayanıklı ve yüksek kaliteli porselen malzemeden üretilmiştir, böylece uzun ömürlüdür.; Zarif Tasarım: El boyaması detaylarla süslenmiş olan bu pasta tabağı, her özel anınıza zarafet katmak için mükemmel bir seçenektir.; Çeşitli Renk Seçenekleri: Raduga pasta tabağı, farklı renk seçenekleri sunar, böylece kişisel tarzınıza uygun bir seçenek bulabilirsiniz.; Çeşitli Kullanım Alanları: Sadece pastalar için değil, aynı zamanda kurabiyeler, meyve tabakları ve diğer tatlılar için de idealdir.; Paket İçeriği: 1 adet Raduga El Dekor ve El Boyaması Pasta Tabağı; Raduga El Dekor ve El Boyaması Pasta Tabağı ile özel anlarınıza zarif bir dokunuş katın. Bu benzersiz tasarım, göz alıcı bir masa düzeni oluşturmanıza yardımcı olacak. Kaliteli el işçiliği ve özel boyama detayları sayesinde bu pasta tabağı, özel günlerinizi daha da özel kılacak. Saray Ottoman olarak sizlere kaliteli ve özel ürünler sunmaktan gurur duyuyoruz. Raduga El Dekor ve El Boyaması Pasta Tabağı'nı hemen sepetinize ekleyin ve özel anlarınıza unutulmaz bir dokunuş katın.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla Saray Ottoman

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:
Materyal (mutfak servis):
Porselen
Renk :
BPA Free


Sık Sorulan Sorular

Saray Ottoman El Dekor Ve El Boyaması Pasta Tabağı Raduga Bpa Free fiyatı ne kadar ?

Saray Ottoman El Dekor Ve El Boyaması Pasta Tabağı Raduga Bpa Free fiyatı 1680.00 TL olarak öne çıkmaktadır.

Saray Ottoman El Dekor Ve El Boyaması Pasta Tabağı Raduga Bpa Free satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Saray Ottoman El Dekor Ve El Boyaması Pasta Tabağı Raduga Bpa Free En geç 01 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.

aZall.com, Saray Ottoman El Dekor Ve El Boyaması Pasta Tabağı Raduga Bpa Free ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Saray Ottoman El Dekor Ve El Boyaması Pasta Tabağı Raduga Bpa Free ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Saray Ottoman El Dekor Ve El Boyaması Pasta Tabağı Raduga Bpa Free ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Saray Ottoman El Dekor Ve El Boyaması Pasta Tabağı Raduga Bpa Free ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.