Saray Ottoman El Boyaması Porselen Çay Tabak Seti - Beykoz 6'Lı Çay Tabak Mavi

Kazancınız 8%
Yaza Merhaba
3,112.20 TL
2,850.78 TL
Kazancınız: 261.42 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 10 Mayıs Cuma günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Beykoz 6'lı El Boyaması Çay Tabak Mavi, el işçiliği ile özenle tasarlanmış ve boyanmış nadir bir sanat eseridir. Bu çay tabakları, her biri ustaca yapılmış zarif desenleri ve canlı mavi tonları ile öne çıkar. Her biri birbirinden benzersizdir ve el işçiliğinin güzelliğini ve özgünlüğünü yansıtır. Özellikler: El Boyaması Sanat: Her çay tabağı, yetenekli sanatçılar tarafından elde boyanmıştır. Bu nedenle her biri özel ve benzersizdir.; Renk: Canlı ve göz alıcı mavi tonlarıyla süslenmiştir.; Miktar: 6 Adet; Malzeme: Yüksek kaliteli porselen; Boyutlar: Her bir çay tabağı 10 cm çapındadır; Kullanım Kolaylığı: Hafif ve kullanımı kolaydır.; Temizlik: Bulaşık makinesinde yıkanmaz.; Neden Beykoz El Boyaması Çay Tabaklarını Tercih Etmelisiniz? El İşçiliği: Her bir tabak, sanatçılarımızın elinden çıkan özel bir eserdir. Sanatın güzelliği ve zarafeti, her çay saati deneyimine katkıda bulunur.; Benzersizlik: Her çay tabağı, başka hiçbir yerde bulunmayacak benzersiz desenlere sahiptir.; Kalite ve Dayanıklılık: Yüksek kaliteli porselen malzeme, uzun yıllar boyunca dayanıklılık ve estetik sağlar.; Kolay Bakım: Bulaşık makinesine atılmaması gereklidir. ; Beykoz 6'lı El Boyaması Çay Tabak Mavi ile çay servisinizi sanatla buluşturun. Bu özel koleksiyon, aileniz ve sevdikleriniz için unutulmaz çay saatleri ve özel anılar yaratmanıza yardımcı olacak.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla Saray Ottoman

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:
Parça Sayısı (ev yşam):
1-6


Sık Sorulan Sorular

Saray Ottoman El Boyaması Porselen Çay Tabak Seti - Beykoz 6'Lı Çay Tabak Mavi fiyatı ne kadar ?

Saray Ottoman El Boyaması Porselen Çay Tabak Seti - Beykoz 6'Lı Çay Tabak Mavi fiyatı 2850.78 TL olarak öne çıkmaktadır.

Saray Ottoman El Boyaması Porselen Çay Tabak Seti - Beykoz 6'Lı Çay Tabak Mavi satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Saray Ottoman El Boyaması Porselen Çay Tabak Seti - Beykoz 6'Lı Çay Tabak Mavi En geç 10 Mayıs Cuma günü kargoya verilir.

aZall.com, Saray Ottoman El Boyaması Porselen Çay Tabak Seti - Beykoz 6'Lı Çay Tabak Mavi ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Saray Ottoman El Boyaması Porselen Çay Tabak Seti - Beykoz 6'Lı Çay Tabak Mavi ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Saray Ottoman El Boyaması Porselen Çay Tabak Seti - Beykoz 6'Lı Çay Tabak Mavi ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Saray Ottoman El Boyaması Porselen Çay Tabak Seti - Beykoz 6'Lı Çay Tabak Mavi ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.