Ayşe Tasarım Dikdörtgen Renkli Püsküllü Bordo Çizgili Kırlent Kılıfı,K-210 Krem - Bordo Çizgili Desen

Yaza Merhaba
515.90 TL
215.65 TL
Kazancınız: 300.25 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 08 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Bu dikdörtgen renkli püsküllü kırlent kılıfı, evinizin herhangi bir köşesinde kullanabileceğiniz şık bir aksesuardır. Krem rengiyle harika bir uyum sağlayan bu kılıf, turuncu çizgili deseniyle dekorasyonunuza canlılık katacaktır.

  • Kılıfın ölçüleri: 45 x 45 cm
  • Renk: Krem, turuncu çizgili desen
  • Malzeme: Pamuklu kumaş
  • Püsküllü detaylar ile şık bir görünüm

Bu kılıf, kolayca çıkarılıp takılabilen pratik bir tasarıma sahiptir. Yıkanabilir özelliği sayesinde temizliği de oldukça kolaydır. Ev dekorasyonunuzda şık ve canlı bir detay arıyorsanız, bu dikdörtgen renkli püsküllü kırlent kılıfı tam size göre!

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla Ayşe Tasarım

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Ebatlar (Ev&Yaşam):
50 x 30
Renk :
Krem - Bordo Çizgili Desen


Sık Sorulan Sorular

Ayşe Tasarım Dikdörtgen Renkli Püsküllü Bordo Çizgili Kırlent Kılıfı,K-210 Krem - Bordo Çizgili Desen fiyatı ne kadar ?

Ayşe Tasarım Dikdörtgen Renkli Püsküllü Bordo Çizgili Kırlent Kılıfı,K-210 Krem - Bordo Çizgili Desen fiyatı 215.65 TL olarak öne çıkmaktadır.

Ayşe Tasarım Dikdörtgen Renkli Püsküllü Bordo Çizgili Kırlent Kılıfı,K-210 Krem - Bordo Çizgili Desen satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Ayşe Tasarım Dikdörtgen Renkli Püsküllü Bordo Çizgili Kırlent Kılıfı,K-210 Krem - Bordo Çizgili Desen En geç 08 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.

aZall.com, Ayşe Tasarım Dikdörtgen Renkli Püsküllü Bordo Çizgili Kırlent Kılıfı,K-210 Krem - Bordo Çizgili Desen ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Ayşe Tasarım Dikdörtgen Renkli Püsküllü Bordo Çizgili Kırlent Kılıfı,K-210 Krem - Bordo Çizgili Desen ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Ayşe Tasarım Dikdörtgen Renkli Püsküllü Bordo Çizgili Kırlent Kılıfı,K-210 Krem - Bordo Çizgili Desen ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Ayşe Tasarım Dikdörtgen Renkli Püsküllü Bordo Çizgili Kırlent Kılıfı,K-210 Krem - Bordo Çizgili Desen ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.