Kalıp Vitrini Dekoratif Tavşanlı Masa Üstü Saksı, Kalemlik, Sukulent Saksı, Düzenleyici Obje Boyalı Kırmızı

Kazancınız 13%
Yaza Merhaba
267.80 TL
231.91 TL
Kazancınız: 35.89 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 06 Mayıs Pazartesi günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Kalıp Vitrini
Kalıp Vitrini Silikon Kalıp , Dekoratif Obje - Biblo ve Hobi Malzemeleri Atölye Mağaz...
Teslimat
Ödeme Seçenekleri
Mağaza Sahibini Tanıyalım

Ürün Açıklaması

Bu sevimli tavşanlı saksı, hem dekoratif bir obje hem de kullanışlı bir kalemlik olarak kullanılabilir. Ürün boyalıdır ve herhangi bir renk uyumuna kolayca dahil edilebilir. Ayrıca sukulent veya diğer bitkileri yetiştirmek için mükemmel bir seçenektir.

  • Yükseklik (Yerden Yükseklik): 10 cm
  • Genişlik: 15 cm
  • Uzunluk: 10 cm
  • İç Derinlik: 7 cm

Bu şık saksı, herhangi bir ofis veya ev mobilya koleksiyonuna mükemmel bir tamamlayıcıdır. Tavşan figürü, özellikle çocuk odaları veya oyun odaları için harika bir hediye seçeneği olabilir.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:
Kalıp Vitrini
Materyal (dekorasyon-aydınlatma):
Taş Tozu
Renk :
Kırmızı
Şekil (mobilya):
Yuvarlak

Sık Sorulan Sorular

Kalıp Vitrini Dekoratif Tavşanlı Masa Üstü Saksı, Kalemlik, Sukulent Saksı, Düzenleyici Obje Boyalı Kırmızı fiyatı ne kadar ?

Kalıp Vitrini Dekoratif Tavşanlı Masa Üstü Saksı, Kalemlik, Sukulent Saksı, Düzenleyici Obje Boyalı Kırmızı fiyatı 231.91 TL olarak öne çıkmaktadır.

Kalıp Vitrini Dekoratif Tavşanlı Masa Üstü Saksı, Kalemlik, Sukulent Saksı, Düzenleyici Obje Boyalı Kırmızı satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Kalıp Vitrini Dekoratif Tavşanlı Masa Üstü Saksı, Kalemlik, Sukulent Saksı, Düzenleyici Obje Boyalı Kırmızı En geç 06 Mayıs Pazartesi günü kargoya verilir.

aZall.com, Kalıp Vitrini Dekoratif Tavşanlı Masa Üstü Saksı, Kalemlik, Sukulent Saksı, Düzenleyici Obje Boyalı Kırmızı ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Kalıp Vitrini Dekoratif Tavşanlı Masa Üstü Saksı, Kalemlik, Sukulent Saksı, Düzenleyici Obje Boyalı Kırmızı ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Kalıp Vitrini Dekoratif Tavşanlı Masa Üstü Saksı, Kalemlik, Sukulent Saksı, Düzenleyici Obje Boyalı Kırmızı ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Kalıp Vitrini Dekoratif Tavşanlı Masa Üstü Saksı, Kalemlik, Sukulent Saksı, Düzenleyici Obje Boyalı Kırmızı ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.