0 850 241 81 81 Türkiye'nin 81 İlindeyiz!

meff collection Dekoratif Hediyelik Mini Bal Kabağı Sunumluk Lokumluk 6 Adet Siyah

Kazancınız 32%
125.00 TL
85.00 TL
Kazancınız: 40.00 TL
Stokta
En geç 03 Mayıs Cuma günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri
Mağaza Sahibini Tanıyalım

Ürün Açıklaması

Ürünler el yapımıdır.; Ürünler seramik taşı tozundan yapılmış olup boya üzerine cila atıldığı için yıkanabilir.; Mini bal kabağı 6'lı çeşitli renklerde gönderilir. 4-5cm ebatındadır. Lokumluk, şekerlik, kahve yanı sunumluk olarak kullanılabilir.; Boyalar her seferinde firmadan farklı geldiği için renk tonlarında farklılık olmaktadır. Bu sorunu göz önünde bulundurarak alım yapılmalıdır aksi takdirde bu sebeple iade kabul edilmemektedir.; ADATOYS FİRMAMIZ OLARAK TÜM KAFES ÇEŞİTLERİMİZİ KENDİ BELİRLEDİĞİMİZ ÖZELLİKLERE UYGUN OLARAK ÜRETİM VE TEDARİĞİNİ SAĞLAMAKTAYIZ. TAKLİTLERİMİZİN ÇOK OLDUĞUNU BİLMENİZİ VE DİĞER ÜRÜNLERİMİZİDE ZİYARET EDECEĞİNİZİDE UMARAK DEĞERLİ SİPARİŞLERİNİZİ BEKLEMEKTEYİZ. SAAT 14.00A KADAR GELEN TÜM SİPARİŞLERİMİZİ AYNI GÜN KARGOLAMAK İÇİN ELİMİZDEN GELEN TÜM GAYRETİ GÖSTERMEKTEYİZ..

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:
meff collection
Materyal (mutfak servis):
Akrilik
Parça Sayısı :
1+
Renk :
SİYAH

Sık Sorulan Sorular

meff collection Dekoratif Hediyelik Mini Bal Kabağı Sunumluk Lokumluk 6 Adet Siyah fiyatı ne kadar ?

meff collection Dekoratif Hediyelik Mini Bal Kabağı Sunumluk Lokumluk 6 Adet Siyah fiyatı 85.00 TL olarak öne çıkmaktadır.

meff collection Dekoratif Hediyelik Mini Bal Kabağı Sunumluk Lokumluk 6 Adet Siyah satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

meff collection Dekoratif Hediyelik Mini Bal Kabağı Sunumluk Lokumluk 6 Adet Siyah En geç 03 Mayıs Cuma günü kargoya verilir.

aZall.com, meff collection Dekoratif Hediyelik Mini Bal Kabağı Sunumluk Lokumluk 6 Adet Siyah ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, meff collection Dekoratif Hediyelik Mini Bal Kabağı Sunumluk Lokumluk 6 Adet Siyah ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

meff collection Dekoratif Hediyelik Mini Bal Kabağı Sunumluk Lokumluk 6 Adet Siyah ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, meff collection Dekoratif Hediyelik Mini Bal Kabağı Sunumluk Lokumluk 6 Adet Siyah ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.