GİZEM SHOP Dekoratif Duvar Dekorasyon Tüy Desen Gold Ayna Pleksi 30*120Cm

Kazancınız 8%
Yaza Merhaba
349.00 TL
319.68 TL
Kazancınız: 29.32 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

DİKKAT ÜRÜN CAM AYNA DEĞİLDİR PLEKSİ AYNADIR LÜTFEN PLEKSİNİN NE OLDUĞUNU BİLMEYEN ÜRÜNÜ ALMASIN BU KADAR MASRAF EMEK BİR İADE İLE BOŞA ÇIKIYOR BOŞUNA KARGO ÜCRETİ ÖDÜYORUZ PEKİ PLEKSİ NEDİR DİYE SORACAK OLURSANIZ BİLMEDEN ALIPTA YORUM YAPANLARIN BENZETMESİYLE İNCECİK PLASTİK Bİ AYNADIR. VE DEKORATİF AMAÇLI KULLANILIR 1MM Ayna Pleksidir. Pleksi Ayna gibi Parlaktır Yansıtır Ancak Ayna Kadar Net Görüntü Vermez ürünün arkası komple yapışkan bantlıdır düz ve pürüzsüz yüzeye yapıştırılmalı dalgalı yüzeye yapıştırıldığında zemin şeklini alacağından yansımada dalgalı olacaktır Ürün toplamda 6 Parçadan Oluşmaktadır Toplam Kapladığı Alan 30*120 cm dir. Pleksi metal gibi ağır ve tehlikeli olmayıp kesici özelliği yoktur. Çocuklu evler için idealdir. Pleksi, camdan daha güçlü ve kırılmaya karşı daha dayanıklıdır.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Beden :
Tek Ebat
Boy (Ayna):
120 x 30
Çeşit:
Parçalı Ayna
Marka:
GİZEM SHOP
Renk :
Gold

Sık Sorulan Sorular

GİZEM SHOP Dekoratif Duvar Dekorasyon Tüy Desen Gold Ayna Pleksi 30*120Cm fiyatı ne kadar ?

GİZEM SHOP Dekoratif Duvar Dekorasyon Tüy Desen Gold Ayna Pleksi 30*120Cm fiyatı 319.68 TL olarak öne çıkmaktadır.

GİZEM SHOP Dekoratif Duvar Dekorasyon Tüy Desen Gold Ayna Pleksi 30*120Cm satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

GİZEM SHOP Dekoratif Duvar Dekorasyon Tüy Desen Gold Ayna Pleksi 30*120Cm En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.

aZall.com, GİZEM SHOP Dekoratif Duvar Dekorasyon Tüy Desen Gold Ayna Pleksi 30*120Cm ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, GİZEM SHOP Dekoratif Duvar Dekorasyon Tüy Desen Gold Ayna Pleksi 30*120Cm ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

GİZEM SHOP Dekoratif Duvar Dekorasyon Tüy Desen Gold Ayna Pleksi 30*120Cm ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, GİZEM SHOP Dekoratif Duvar Dekorasyon Tüy Desen Gold Ayna Pleksi 30*120Cm ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.