0 850 241 81 81 Türkiye'nin 81 İlindeyiz!

Tedarikcenter Dekoratif 5 Raflı Metal Ayakkabılık Çok Amaçlı Antre Rafı Metal Raflı Çiçeklik 92X78 Cm

826.90 TL
Tükendi
Ücretsiz Kargo
En geç 04 Mayıs Cumartesi günü kargoya verilir.
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Tedarikcenter Dekoratif 5 Raflı Metal Ayakkabılık Çok Amaçlı Antre Rafı Metal Raflı Çiçeklik Ayakkabılarınızı düzenlemenin ve depolamanın şık bir yolunu arıyorsanız, 5 Raflı Tel Ayakkabılık tam size göre! ; Bu pratik ayakkabılık, sağlam yapısı ve minimalist tasarımıyla dikkat çekerken, evinizin düzenini korumanıza ve ayakkabılarınızı kolayca bulmanıza yardımcı olur. ; Metal tel malzemeden üretilen 5 Raflı Tel Ayakkabılık, uzun ömürlü kullanım için idealdir. ; Ayrıca hafif yapısı sayesinde istediğiniz zaman kolayca taşıyabilir ve farklı alanlarda kullanabilirsiniz. ; Raflı Tel Ayakkabılık, ayakkabılarınızı düzenlemenin pratik ve şık bir yolunu sunar. ; Ev dekorasyonunuzla uyumlu tasarımı ve sağlam yapısıyla uzun süreli kullanım için ideal bir seçenektir. Ayakkabılarınızı düzenli tutarken aynı zamanda evinizin düzenini de koruyabilirsiniz. ; Ürün Ölçüleri: ; Yükseklik: 92 cm. ; Genişlik: 78 cm. ; Derinlik: 25 cm. ; İki Raf Arası Yükseklik: 19 cm. ;

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla Tedarikcenter

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Garanti Tipi:
Garantisiz
Marka:
Materyal:
Metal
Renk :
SİYAH


Sık Sorulan Sorular

Tedarikcenter Dekoratif 5 Raflı Metal Ayakkabılık Çok Amaçlı Antre Rafı Metal Raflı Çiçeklik 92X78 Cm fiyatı ne kadar ?

Tedarikcenter Dekoratif 5 Raflı Metal Ayakkabılık Çok Amaçlı Antre Rafı Metal Raflı Çiçeklik 92X78 Cm fiyatı 826.90 TL olarak öne çıkmaktadır.

Tedarikcenter Dekoratif 5 Raflı Metal Ayakkabılık Çok Amaçlı Antre Rafı Metal Raflı Çiçeklik 92X78 Cm satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Tedarikcenter Dekoratif 5 Raflı Metal Ayakkabılık Çok Amaçlı Antre Rafı Metal Raflı Çiçeklik 92X78 Cm En geç 04 Mayıs Cumartesi günü kargoya verilir.

aZall.com, Tedarikcenter Dekoratif 5 Raflı Metal Ayakkabılık Çok Amaçlı Antre Rafı Metal Raflı Çiçeklik 92X78 Cm ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Tedarikcenter Dekoratif 5 Raflı Metal Ayakkabılık Çok Amaçlı Antre Rafı Metal Raflı Çiçeklik 92X78 Cm ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Tedarikcenter Dekoratif 5 Raflı Metal Ayakkabılık Çok Amaçlı Antre Rafı Metal Raflı Çiçeklik 92X78 Cm ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Tedarikcenter Dekoratif 5 Raflı Metal Ayakkabılık Çok Amaçlı Antre Rafı Metal Raflı Çiçeklik 92X78 Cm ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.