Kütahya Porselen Corendon 51 Parça 12 Kişilik Yemek Takımı Krem

Kazancınız 10%
11,000.00 TL
9,852.23 TL
Kazancınız: 1,147.77 TL
Tükendi
Ücretsiz Kargo
En geç 11 Mayıs Cumartesi günü kargoya verilir.
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Bu Corendon 51 Parça 12 Kişilik Yemek Takımı Krem, mutfaklarınızda şıklık ve işlevsellik sunacak bir üründür. Bu yemek takımı, 12 adet 25 cm servis tabağı, 12 adet 21 cm çukur tabak, 12 adet 21 cm pasta tabağı, 12 adet 16 cm kase, 2 adet 27 cm kayık tabak ve 1 adet 33 cm kayık tabaktan oluşmaktadır.

Bu yemek takımı, kaliteli porselen malzemeden üretilmiştir ve uzun ömürlü kullanım için tasarlanmıştır. Krem rengi, her mutfak dekoruna uyum sağlayacak şekilde tasarlanmıştır. Yüksek kaliteli malzemeler ve şık tasarımıyla, sofranıza zarafet katacaktır.

Yemek takımının parçaları, geniş bir yelpazede yiyecekleri servis etmek için tasarlanmıştır. 25 cm servis tabağı, ana yemekleri veya büyük salataları sunmak için idealdir. 21 cm çukur tabak, çorbalar ve soslu yemekler için mükemmeldir. 21 cm pasta tabağı, tatlıları veya atıştırmalıkları servis etmek için kullanılabilir. 16 cm kase, çorba, salata veya yoğurt gibi küçük yiyecekleri sunmak için uygundur. 27 cm ve 33 cm kayık tabaklar ise özel sunumlar için idealdir.

Bu yemek takımı, hem günlük kullanım hem de özel davetler için uygundur. Çünkü dayanıklı ve şık tasarımı sayesinde her türlü ortama uyum sağlayabilir. Ayrıca bulaşık makinesinde yıkamaya uygun olması da kullanımını kolaylaştırır.

Corendon 51 Parça 12 Kişilik Yemek Takımı Krem, mutfaklarınızda şıklığı ve tarzı bir araya getiren bir üründür. Yemek servisi yaparken veya özel davetlerde kullanabileceğiniz çeşitli parçalarıyla size çok yönlü bir deneyim sunar. Hem pratik hem de estetik olan bu yemek takımı, mutfak düzeninize stil katacaktır.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla Kütahya Porselen

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Kişi Sayısı:
12 Kişilik
Materyal (mutfak servis):
Porselen
Parça Sayısı :
51 Parça
Renk :
Bulaşık Makinesinde Yıkanabilir


Sık Sorulan Sorular

Kütahya Porselen Corendon 51 Parça 12 Kişilik Yemek Takımı Krem fiyatı ne kadar ?

Kütahya Porselen Corendon 51 Parça 12 Kişilik Yemek Takımı Krem fiyatı 9852.23 TL olarak öne çıkmaktadır.

Kütahya Porselen Corendon 51 Parça 12 Kişilik Yemek Takımı Krem satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Kütahya Porselen Corendon 51 Parça 12 Kişilik Yemek Takımı Krem En geç 11 Mayıs Cumartesi günü kargoya verilir.

aZall.com, Kütahya Porselen Corendon 51 Parça 12 Kişilik Yemek Takımı Krem ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Kütahya Porselen Corendon 51 Parça 12 Kişilik Yemek Takımı Krem ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Kütahya Porselen Corendon 51 Parça 12 Kişilik Yemek Takımı Krem ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Kütahya Porselen Corendon 51 Parça 12 Kişilik Yemek Takımı Krem ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.