Forzuzu Çok Renkli Sevimli Balonlu Fil Figürlü Kapı-Duvar-Dolap Ahşap Mdf Sticker

Kazancınız 84%
Forzuzu Mağazasına Özel %10 İndirim
399.00 TL
132.42 TL
Kazancınız: 266.58 TL
Stokta
En geç 08 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

SATICIYA SOR KISMINDAN DİLEDİĞİNİZ İSMİ GÖNDERİNİZ İSME ÖZEL HAZIRLANACAKTIR. Ürünlerimizin ölçüleri görsellerde belirtilmiştir. Ürünlerimiz istenildiği takdirde isme özel yapılabilir. Sipariş verdikten sonra satıcıya soru sor kısmında mesaj atıp sipariş numaranız ile birlikte yazdırmak istediğiniz ismi belirtebilirsiniz. Mesaj gelmeyen müşterilerimize isimsiz olarak gönderim yapılacak. Ürünün uygulaması çok kolaydır arkası çift taraflı bantlı olarak gönderilecektir. Ayna – Dolap-Cam - Kapı - Duvar tüm düz yüzeylere kolaylıkla uygulama yapabilirsiniz. Ürünlerimiz kendin yapışkanlıdır. İç mekan için uygundur Ürünümüz 3 mm ahşap üzerine uv baskı şeklindedir. Sudan etkilenmez nemli bezle silinebilir, Kimyasal bileşenli temizlik yapılmasını önermiyoruz. Ürünlerimiz yüksek kalitede 1. sınıf ahşap malzemeden üretilmiştir. Ürünün uygulaması çok kolaydır arkası çift taraflı bantlı olarak gönderilecektir. Ürünlerin pürüzsüz boyalı düzgün zeminlerde kullanılması tavsiye edilmektedir.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla Forzuzu

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Desen:
Hayvan Desenli
Marka:
Ölçü:
8x8x15
Parça Sayısı (ev yşam):
5+


Promosyonlar

Şu anda bir promosyon yok.

Sık Sorulan Sorular

Forzuzu Çok Renkli Sevimli Balonlu Fil Figürlü Kapı-Duvar-Dolap Ahşap Mdf Sticker fiyatı ne kadar ?

Forzuzu Çok Renkli Sevimli Balonlu Fil Figürlü Kapı-Duvar-Dolap Ahşap Mdf Sticker fiyatı 132.42 TL olarak öne çıkmaktadır.

Forzuzu Çok Renkli Sevimli Balonlu Fil Figürlü Kapı-Duvar-Dolap Ahşap Mdf Sticker satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Forzuzu Çok Renkli Sevimli Balonlu Fil Figürlü Kapı-Duvar-Dolap Ahşap Mdf Sticker En geç 08 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.

aZall.com, Forzuzu Çok Renkli Sevimli Balonlu Fil Figürlü Kapı-Duvar-Dolap Ahşap Mdf Sticker ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Forzuzu Çok Renkli Sevimli Balonlu Fil Figürlü Kapı-Duvar-Dolap Ahşap Mdf Sticker ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Forzuzu Çok Renkli Sevimli Balonlu Fil Figürlü Kapı-Duvar-Dolap Ahşap Mdf Sticker ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Forzuzu Çok Renkli Sevimli Balonlu Fil Figürlü Kapı-Duvar-Dolap Ahşap Mdf Sticker ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.