Tedarikcenter Çok Amaçlı 5 Katlı Ahşap Kitaplık Ayakkabılık Dosyalık Metal Kitaplık

Kazancınız 13%
Yaza Merhaba
1,044.89 TL
905.95 TL
Kazancınız: 138.94 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

TedarikCenter Dekoratif 5 Raflı Metal Ayaklı Banyo Mobilya Ürün, özel kolisi içerisinde de monte olarak sevk edilir. Ana gövde kalın metalden imal edilmiş, epiksin toz fırın boya ile boyanmıştır. Uzun yıllar sorunsuz kullanılacak şekilde tasarlanmıştır. Ana gövde Su veya cam temizleyici bir deterjan ile biraz ıslatılmış bir bez yardımıyla silinebilir Ölçü Özellikleri; Yükseklik: 124 Cm ; Genişlik: 50 Cm ; İki Raf Arası: 24 Cm ; Yerden Taban Yükseklik: 10 Cm ; Üst Raf Boynuz Yüksekliği: 8 Cm ; Derinlik : 30 ;

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla Tedarikcenter

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Malzeme (mobilya):
Ahşap
Marka:
Ölçüler:
50 cm
Renk :
Meşe


Sık Sorulan Sorular

Tedarikcenter Çok Amaçlı 5 Katlı Ahşap Kitaplık Ayakkabılık Dosyalık Metal Kitaplık fiyatı ne kadar ?

Tedarikcenter Çok Amaçlı 5 Katlı Ahşap Kitaplık Ayakkabılık Dosyalık Metal Kitaplık fiyatı 905.95 TL olarak öne çıkmaktadır.

Tedarikcenter Çok Amaçlı 5 Katlı Ahşap Kitaplık Ayakkabılık Dosyalık Metal Kitaplık satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Tedarikcenter Çok Amaçlı 5 Katlı Ahşap Kitaplık Ayakkabılık Dosyalık Metal Kitaplık En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.

aZall.com, Tedarikcenter Çok Amaçlı 5 Katlı Ahşap Kitaplık Ayakkabılık Dosyalık Metal Kitaplık ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Tedarikcenter Çok Amaçlı 5 Katlı Ahşap Kitaplık Ayakkabılık Dosyalık Metal Kitaplık ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Tedarikcenter Çok Amaçlı 5 Katlı Ahşap Kitaplık Ayakkabılık Dosyalık Metal Kitaplık ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Tedarikcenter Çok Amaçlı 5 Katlı Ahşap Kitaplık Ayakkabılık Dosyalık Metal Kitaplık ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.