SepetinBurada Coadura Saksı Taşıyıcı Ve Altığı 29 Cm Tekerlekli Yeşil 716868 Renkli

Kazancınız 3%
Yaza Merhaba
363.00 TL
350.66 TL
Kazancınız: 12.34 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 07 Mayıs Salı günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Coadura Saksı Taşıyıcı ve Altığı, bitkilere zarar vermeden kolayca taşımanıza ve saksıyı herhangi bir yere yerleştirmenize olanak sağlayan pratik bir yardımcıdır. Tekerlekli tasarımı sayesinde saksıları zorlanmadan hareket ettirebilirsiniz. Bu tekerlekli saksı taşıyıcı ve altığı, bitkilerinizi daha kolay ve rahat bir şekilde bakım yapabilmeniz için mükemmel bir çözümdür.

Saksı taşıyıcı, dayanıklı ve sağlam malzemelerden üretilmiştir. Bu sayede ağır saksıları bile güvenle taşımanızı sağlar. Tekerlekleri kolayca hareket ettirerek saksıyı istediğiniz yere taşıyabilirsiniz. Ürün, yeşil renkte tasarlanmıştır ve hoş bir görünüme sahiptir.

Coadura Saksı Taşıyıcı ve Altığı, 29 cm çapında olduğu için farklı boyutlardaki saksıları taşımak için uygundur. Saksınızın boyutuna göre ayarlayabilir ve kolayca taşıyabilirsiniz. Ürünün altındaki tekerlekler, zeminde kolayca kaymaz ve istenmeyen kazaları önler. Saksı taşıyıcının üzerindeki tutma kulpları sayesinde saksıyı sabit bir şekilde taşıyabilirsiniz.

Bu tekerlekli saksı taşıyıcı ve altık, bitki severler ve bahçe meraklıları için mükemmel bir seçenektir. Bitkilerinizi rahatlıkla taşıyabilir ve bakımını yapabilirsiniz. Ayrıca, ürünü köşede dururken saksının altına koyarak zeminin kirlenmesini önleyebilirsiniz.

Coadura Saksı Taşıyıcı ve Altığı, bitkilerinizi taşımak ve yerleştirmek için mükemmel bir seçenektir. Saksılarınızı güvenle taşıyabilir ve bitkilerinize rahat bir ortam sağlayabilirsiniz. Bu pratik yardımcı sayesinde bitkilerinizin bakımını daha kolay ve daha keyifli bir şekilde yapabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla SepetinBurada

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:
Renk :
Renkli


Sık Sorulan Sorular

SepetinBurada Coadura Saksı Taşıyıcı Ve Altığı 29 Cm Tekerlekli Yeşil 716868 Renkli fiyatı ne kadar ?

SepetinBurada Coadura Saksı Taşıyıcı Ve Altığı 29 Cm Tekerlekli Yeşil 716868 Renkli fiyatı 350.66 TL olarak öne çıkmaktadır.

SepetinBurada Coadura Saksı Taşıyıcı Ve Altığı 29 Cm Tekerlekli Yeşil 716868 Renkli satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

SepetinBurada Coadura Saksı Taşıyıcı Ve Altığı 29 Cm Tekerlekli Yeşil 716868 Renkli En geç 07 Mayıs Salı günü kargoya verilir.

aZall.com, SepetinBurada Coadura Saksı Taşıyıcı Ve Altığı 29 Cm Tekerlekli Yeşil 716868 Renkli ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, SepetinBurada Coadura Saksı Taşıyıcı Ve Altığı 29 Cm Tekerlekli Yeşil 716868 Renkli ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

SepetinBurada Coadura Saksı Taşıyıcı Ve Altığı 29 Cm Tekerlekli Yeşil 716868 Renkli ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, SepetinBurada Coadura Saksı Taşıyıcı Ve Altığı 29 Cm Tekerlekli Yeşil 716868 Renkli ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.