Paytak Moda Çift Yön Kargo Paketleme Teşekkür Kartı Thank You Cart Pytktskk32 Renkli

Kazancınız 37%
Yaza Merhaba
159.90 TL
102.87 TL
Kazancınız: 57.03 TL
Stokta
En geç 13 Mayıs Pazartesi günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

ÜRÜN BİLGİSİ *Ürün fotoğrafı temsili değildir. Size gelecek olan ürün fotoğrafıdır. Tarafımızdan çekilmiştir. *Günlük kullanıma uygun, şık ve modern tasarımlıdır. *Ürünlerimiz %100 yerli üretim olup faturalı gönderilmektedir. *Ürün 100 adet gönderilmektedir. *Özel tasarımdır. *Ürün paketlemesinde kullanıma uygundur. *Çift yöndür. BOYUT 5.5 * 8.5 CM Çift Yön 350 gr. Kuşe Kağıt PAYTAK MODA 'yı tercih ettiğiniz için teşekkür eder, keyifli alışverişler dileriz.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla Paytak Moda

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Beden :
Tek Ebat
Marka:
Renk :
Renkli


Sık Sorulan Sorular

Paytak Moda Çift Yön Kargo Paketleme Teşekkür Kartı Thank You Cart Pytktskk32 Renkli fiyatı ne kadar ?

Paytak Moda Çift Yön Kargo Paketleme Teşekkür Kartı Thank You Cart Pytktskk32 Renkli fiyatı 102.87 TL olarak öne çıkmaktadır.

Paytak Moda Çift Yön Kargo Paketleme Teşekkür Kartı Thank You Cart Pytktskk32 Renkli satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Paytak Moda Çift Yön Kargo Paketleme Teşekkür Kartı Thank You Cart Pytktskk32 Renkli En geç 13 Mayıs Pazartesi günü kargoya verilir.

aZall.com, Paytak Moda Çift Yön Kargo Paketleme Teşekkür Kartı Thank You Cart Pytktskk32 Renkli ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Paytak Moda Çift Yön Kargo Paketleme Teşekkür Kartı Thank You Cart Pytktskk32 Renkli ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Paytak Moda Çift Yön Kargo Paketleme Teşekkür Kartı Thank You Cart Pytktskk32 Renkli ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Paytak Moda Çift Yön Kargo Paketleme Teşekkür Kartı Thank You Cart Pytktskk32 Renkli ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.