Çölmekciler Çiçek Taş Mermer Desenli Saksı Kalp Desenli Kiraz & Limon Ağaç Yapaylar

Kazancınız 24%
Yamaç AVM %15 İndirim
469.00 TL
373.14 TL
Kazancınız: 95.86 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 10 Mayıs Cuma günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Çiçek Taş Mermer Desenli Saksı Kalp Desenli Kiraz & Limon Ağaç Yapaylar ile sevdiklerinize hediye edebilir veya gönderebilirsiniz. Çiçek Taş Mermer Desenli Saksı Kalp Desenli Kiraz & Limon Ağaç Yapaylar ile ofis ve masalarınıza şık bir görünüm kazandırabilirsiniz. Kiraz & Limon Ağaç yapay olup kalitelidir. Toplam 15 adet meyve vardır. Saksı kendi imalatımızdır, taştır. Taş saksı mermer görünümlüdür.. Taş Saksı ÖLÇÜ: 8 x 8 cm ÇİÇEKLİK UZUNLUĞU TAM ÖLÇÜ: 22 cm

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla Çölmekciler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:
Renk :
Renkli


Promosyonlar

Şu anda bir promosyon yok.

Sık Sorulan Sorular

Çölmekciler Çiçek Taş Mermer Desenli Saksı Kalp Desenli Kiraz & Limon Ağaç Yapaylar fiyatı ne kadar ?

Çölmekciler Çiçek Taş Mermer Desenli Saksı Kalp Desenli Kiraz & Limon Ağaç Yapaylar fiyatı 373.14 TL olarak öne çıkmaktadır.

Çölmekciler Çiçek Taş Mermer Desenli Saksı Kalp Desenli Kiraz & Limon Ağaç Yapaylar satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Çölmekciler Çiçek Taş Mermer Desenli Saksı Kalp Desenli Kiraz & Limon Ağaç Yapaylar En geç 10 Mayıs Cuma günü kargoya verilir.

aZall.com, Çölmekciler Çiçek Taş Mermer Desenli Saksı Kalp Desenli Kiraz & Limon Ağaç Yapaylar ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Çölmekciler Çiçek Taş Mermer Desenli Saksı Kalp Desenli Kiraz & Limon Ağaç Yapaylar ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Çölmekciler Çiçek Taş Mermer Desenli Saksı Kalp Desenli Kiraz & Limon Ağaç Yapaylar ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Çölmekciler Çiçek Taş Mermer Desenli Saksı Kalp Desenli Kiraz & Limon Ağaç Yapaylar ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.