Eudaemonia Çiçek Taş Gold Gölgeli Saksı Kalp Desenli Beyaz & Kırmızı Güller 4 Adet Yeşilliklerle Çevrili Yapay Cok Renkli

Kazancınız 49%
Yaza Merhaba
1,275.30 TL
710.77 TL
Kazancınız: 564.53 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 07 Mayıs Salı günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri
Mağaza Sahibini Tanıyalım

Ürün Açıklaması

Çiçek Taş Gold Gölgeli Saksı Kalp Desenli Beyaz & Kırmızı Güller 4 Adet Yeşilliklerle Çevrili Yapay ile sevdiklerinize şık bir hediye verebilirsiniz. Ayrıca ofis ve masalarınızda da şık bir görünüm sağlayabilirsiniz.

Kırmızı gül; mutluluk, incelik, aşk, imrenme, tatlılık ve teşekkür gibi anlamlara gelirken, beyaz gülün anlamı da genellikle duruluk ve masumiyettir. Bu yapay güllerin saksısı kendi imalatımız olan, taş malzemeden yapılmıştır ve gold gölgelidir. Yeşillikler çevrili ve yapaydır.

  • Beyaz & Kırmızı Güller: 4 adet
  • Saksı ölçüsü: 8 x 8 cm
  • Çiçeklik uzunluğu tam ölçü: 30 cm

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla Eudaemonia

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:
Renk :
Cok Renkli
Türü (yapay çiçek):
Saksı


Sık Sorulan Sorular

Eudaemonia Çiçek Taş Gold Gölgeli Saksı Kalp Desenli Beyaz & Kırmızı Güller 4 Adet Yeşilliklerle Çevrili Yapay Cok Renkli fiyatı ne kadar ?

Eudaemonia Çiçek Taş Gold Gölgeli Saksı Kalp Desenli Beyaz & Kırmızı Güller 4 Adet Yeşilliklerle Çevrili Yapay Cok Renkli fiyatı 710.77 TL olarak öne çıkmaktadır.

Eudaemonia Çiçek Taş Gold Gölgeli Saksı Kalp Desenli Beyaz & Kırmızı Güller 4 Adet Yeşilliklerle Çevrili Yapay Cok Renkli satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Eudaemonia Çiçek Taş Gold Gölgeli Saksı Kalp Desenli Beyaz & Kırmızı Güller 4 Adet Yeşilliklerle Çevrili Yapay Cok Renkli En geç 07 Mayıs Salı günü kargoya verilir.

aZall.com, Eudaemonia Çiçek Taş Gold Gölgeli Saksı Kalp Desenli Beyaz & Kırmızı Güller 4 Adet Yeşilliklerle Çevrili Yapay Cok Renkli ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Eudaemonia Çiçek Taş Gold Gölgeli Saksı Kalp Desenli Beyaz & Kırmızı Güller 4 Adet Yeşilliklerle Çevrili Yapay Cok Renkli ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Eudaemonia Çiçek Taş Gold Gölgeli Saksı Kalp Desenli Beyaz & Kırmızı Güller 4 Adet Yeşilliklerle Çevrili Yapay Cok Renkli ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Eudaemonia Çiçek Taş Gold Gölgeli Saksı Kalp Desenli Beyaz & Kırmızı Güller 4 Adet Yeşilliklerle Çevrili Yapay Cok Renkli ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.