Çölmekciler Çiçek Taş Gold Gölgeli Saksı 5 Adet Beyaz Güller Çipsolarla Çevrili

Kazancınız 24%
Yamaç AVM %15 İndirim
613.00 TL
487.70 TL
Kazancınız: 125.30 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 08 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Çiçek Taş Gold Gölgeli Saksı 5 Adet Beyaz Güller Çipsolarla Çevrili ile sevdiklerinize hediye verebilir veya gönderebilirsiniz. Çiçek Taş Gold Gölgeli Saksı 5 Adet Beyaz Güller Çipsolarla Çevrili ile ofis & masalarınıza şık görünüm verebilirsiniz. Beyaz gülün anlamıyoğunlukla duruluk ve masumiyettir. Sağlık ve evlilik gibi kutsiyet atfedilen seremoniler için vazgeçilmezlerdendir. Beyaz Güller 5 adettir. Güller yapaydır kalitelidir. Güller ise çipsolarla sarılıdır ve kalitelidir. Saksı kendi üretimimizdir taşdır. Saksı gold gölgeli olup taşdır. Sakı çiçek komple ÖLÇÜ : 18 x 21 cm

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla Çölmekciler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:
Renk :
Renkli
Türü (yapay çiçek):
Saksı


Promosyonlar

Şu anda bir promosyon yok.

Sık Sorulan Sorular

Çölmekciler Çiçek Taş Gold Gölgeli Saksı 5 Adet Beyaz Güller Çipsolarla Çevrili fiyatı ne kadar ?

Çölmekciler Çiçek Taş Gold Gölgeli Saksı 5 Adet Beyaz Güller Çipsolarla Çevrili fiyatı 487.70 TL olarak öne çıkmaktadır.

Çölmekciler Çiçek Taş Gold Gölgeli Saksı 5 Adet Beyaz Güller Çipsolarla Çevrili satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Çölmekciler Çiçek Taş Gold Gölgeli Saksı 5 Adet Beyaz Güller Çipsolarla Çevrili En geç 08 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.

aZall.com, Çölmekciler Çiçek Taş Gold Gölgeli Saksı 5 Adet Beyaz Güller Çipsolarla Çevrili ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Çölmekciler Çiçek Taş Gold Gölgeli Saksı 5 Adet Beyaz Güller Çipsolarla Çevrili ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Çölmekciler Çiçek Taş Gold Gölgeli Saksı 5 Adet Beyaz Güller Çipsolarla Çevrili ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Çölmekciler Çiçek Taş Gold Gölgeli Saksı 5 Adet Beyaz Güller Çipsolarla Çevrili ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.