Spectrum Care Anti-Hairball Kedi Tüy Yumağı Önlemeyi Destekleyen Malt Macunu 100Gr - 3 Adet

Kazancınız 12%
Yaza Merhaba
399.00 TL
349.52 TL
Kazancınız: 49.48 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 08 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri
Mağaza Sahibini Tanıyalım

Ürün Açıklaması

SPECTRUM CARE TÜY YUMAĞI ÖNLEYİCİ MALT PASTE 100GR Spectrum kedi tüy yumağı önlemeyi destekleyen malt macun; Kediler kendilerini temizlerken yuttuğu tüylerin sağlıklı bir şekilde atılması için özel olarak formüle edilmiştir. Kedi maltı, içerisindeki prebiyotikler ile sindirim sisteminin çalışmasını desteklemektedir. Tüy yumağı önleyici kedi maltı; 6 haftalık yavru kediler ve daha büyük yetişkin kediler için uygundur. Yetişkin kedilere 1.5g/3cm, yavru kedilere 0.5g/1cm kullanılması önerilmektedir. İçerik Malt ekstraktı, yulaf unu, bitkisel sıvı ve katı yağlar, maya ürünleri, potasyum sorbat, deiyonize su, %0.5 mannanoligosakkarit MOS ve Beta glucan Analiz Ham protein %4.8, yağ içeriği %29, ham lif %2.5, ham kül %1.1, nem %13 3 adettir.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:
Spectrum

Sık Sorulan Sorular

Spectrum Care Anti-Hairball Kedi Tüy Yumağı Önlemeyi Destekleyen Malt Macunu 100Gr - 3 Adet fiyatı ne kadar ?

Spectrum Care Anti-Hairball Kedi Tüy Yumağı Önlemeyi Destekleyen Malt Macunu 100Gr - 3 Adet fiyatı 349.52 TL olarak öne çıkmaktadır.

Spectrum Care Anti-Hairball Kedi Tüy Yumağı Önlemeyi Destekleyen Malt Macunu 100Gr - 3 Adet satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Spectrum Care Anti-Hairball Kedi Tüy Yumağı Önlemeyi Destekleyen Malt Macunu 100Gr - 3 Adet En geç 08 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.

aZall.com, Spectrum Care Anti-Hairball Kedi Tüy Yumağı Önlemeyi Destekleyen Malt Macunu 100Gr - 3 Adet ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Spectrum Care Anti-Hairball Kedi Tüy Yumağı Önlemeyi Destekleyen Malt Macunu 100Gr - 3 Adet ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Spectrum Care Anti-Hairball Kedi Tüy Yumağı Önlemeyi Destekleyen Malt Macunu 100Gr - 3 Adet ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Spectrum Care Anti-Hairball Kedi Tüy Yumağı Önlemeyi Destekleyen Malt Macunu 100Gr - 3 Adet ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.