YILDIZ ELİT Cam Gövdeli Tuz Karabiber Değirmeni 1 Adet Paslanmaz Çelik Kapaklı Tuz Karabiber Öğütücü 19 Cm

Kazancınız 36%
432.95 TL
277.15 TL
Kazancınız: 155.80 TL
Tükendi
Ücretsiz Kargo
En geç 07 Mayıs Salı günü kargoya verilir.
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

1 Adet Tuz Karabiber Değirmeni Cam Gövdeli Paslanmaz Çelik Kapaklı Tuz Karabiber Öğütücü 19 Cm Kapasite : 200 gr Uzunluk : 19 cm Baharat öğütücüsü, tuz, biber, kimyon, kişniş, kekik, kırmızı biber, toz şeker ve diğer baharatları öğütmek için kullanılabilir. Ürün, mutfakta harikalar yaratan yaratıcı şefler için ideal bir araçtır. Kendi mutfağınızda kullanmak veya sevdiklerinize harika bir hediye olarak sunmak için mükemmel bir seçimdir. Paket İçeriği: 1 Adet Cam Değirmen İade koşulları : Ürünlerinizin tarafınıza ulaştığı şekilde patpata sarılı, kutulu ve ambalajı bozulmamış olarak iade edilmesi gerekmektedir. Kullanılmış yada paketi bozulmuş şekilde geri gönderilen ürünlerin iadesi kesinlikle kabul edilmemektedir.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla YILDIZ ELİT

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:
Materyal (mutfak servis):
Cam
Parça Sayısı :
1
Renk :
KARİŞIK


Sık Sorulan Sorular

YILDIZ ELİT Cam Gövdeli Tuz Karabiber Değirmeni 1 Adet Paslanmaz Çelik Kapaklı Tuz Karabiber Öğütücü 19 Cm fiyatı ne kadar ?

YILDIZ ELİT Cam Gövdeli Tuz Karabiber Değirmeni 1 Adet Paslanmaz Çelik Kapaklı Tuz Karabiber Öğütücü 19 Cm fiyatı 277.15 TL olarak öne çıkmaktadır.

YILDIZ ELİT Cam Gövdeli Tuz Karabiber Değirmeni 1 Adet Paslanmaz Çelik Kapaklı Tuz Karabiber Öğütücü 19 Cm satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

YILDIZ ELİT Cam Gövdeli Tuz Karabiber Değirmeni 1 Adet Paslanmaz Çelik Kapaklı Tuz Karabiber Öğütücü 19 Cm En geç 07 Mayıs Salı günü kargoya verilir.

aZall.com, YILDIZ ELİT Cam Gövdeli Tuz Karabiber Değirmeni 1 Adet Paslanmaz Çelik Kapaklı Tuz Karabiber Öğütücü 19 Cm ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, YILDIZ ELİT Cam Gövdeli Tuz Karabiber Değirmeni 1 Adet Paslanmaz Çelik Kapaklı Tuz Karabiber Öğütücü 19 Cm ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

YILDIZ ELİT Cam Gövdeli Tuz Karabiber Değirmeni 1 Adet Paslanmaz Çelik Kapaklı Tuz Karabiber Öğütücü 19 Cm ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, YILDIZ ELİT Cam Gövdeli Tuz Karabiber Değirmeni 1 Adet Paslanmaz Çelik Kapaklı Tuz Karabiber Öğütücü 19 Cm ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.