ersustore Büyük Boy Kokulu Burgulu Yağmur Damlası Düğüm Soya Wax Mum Beyaz

Kazancınız 6%
Yaza Merhaba
299.00 TL
279.86 TL
Kazancınız: 19.14 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Büyük Boy Kokulu İç İçe Düğüm Mum, evinizin dekorasyonunda kullanabileceğiniz, estetik görünüme sahip bir üründür. Ürünün ölçüleri, boyu 12 cm, çapı 8 cm ve ağırlığı 700 gramdır.

Bu kokulu mumlar, evinizi dekore etmenin yanı sıra, ortamınıza hoş bir koku da sağlar. Kokulu özelliği sayesinde ortamın havasını değiştirebilir, rahatlatıcı bir etki yaratabilirsiniz. Hem dekoratif hem de işlevsel olması nedeniyle, ihtiyacınız olan her türlü alan için uygun bir seçenektir.

Büyük Boy Kokulu İç İçe Düğüm Mum, dekorasyonda kullanabileceğiniz şık bir mum seçeneğidir. Odanızın kokusunu değiştirmek ve hoş bir atmosfer yaratmak için tercih edebilirsiniz. Bu mum aynı zamanda, sevdiklerinize hediye olarak da düşünebileceğiniz bir üründür.

  • Ürün Özellikleri:
  • Kokulu

Not: Bu ürün, hediyelik olarak da tercih edebileceğiniz bir seçenektir. Dekoratif Mum, Büyük Mum, Kokulu Mum, Mum Satın Al, Mum Mağazası.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla ersustore

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:
Ölçü:
v
Özellik:
Kokulu
Parça Sayısı (ev yşam):
Tekli
Renk :
Beyaz


Sık Sorulan Sorular

ersustore Büyük Boy Kokulu Burgulu Yağmur Damlası Düğüm Soya Wax Mum Beyaz fiyatı ne kadar ?

ersustore Büyük Boy Kokulu Burgulu Yağmur Damlası Düğüm Soya Wax Mum Beyaz fiyatı 279.86 TL olarak öne çıkmaktadır.

ersustore Büyük Boy Kokulu Burgulu Yağmur Damlası Düğüm Soya Wax Mum Beyaz satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

ersustore Büyük Boy Kokulu Burgulu Yağmur Damlası Düğüm Soya Wax Mum Beyaz En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.

aZall.com, ersustore Büyük Boy Kokulu Burgulu Yağmur Damlası Düğüm Soya Wax Mum Beyaz ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, ersustore Büyük Boy Kokulu Burgulu Yağmur Damlası Düğüm Soya Wax Mum Beyaz ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

ersustore Büyük Boy Kokulu Burgulu Yağmur Damlası Düğüm Soya Wax Mum Beyaz ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, ersustore Büyük Boy Kokulu Burgulu Yağmur Damlası Düğüm Soya Wax Mum Beyaz ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.