JAMUOR Boabab Handmade Kahvaltı Takımı 6 Kişilik 14 Parça Mikrodalgada Kullanılabilir

Kazancınız 13%
Yaza Merhaba
777.00 TL
675.23 TL
Kazancınız: 101.77 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 08 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

JAMUOR Boabab Handmade Kahvaltı Takımı, şık tasarımı ve kullanışlı parçalarıyla mükemmel bir seçenektir. Bu takım, 6 kişilik kullanım için tasarlanmış olup, 14 parçadan oluşmaktadır.

  • 6 adet yuvarlak düz tabak (21 cm): Kahvaltılarınızın ya da öğle yemeklerinizin en lezzetli anlarında bu tabakları kullanabilirsiniz. Yüksek kaliteli seramik malzemeden üretilmiş olan tabaklar, uzun süre dayanıklılığını korur.
  • 2 adet kayık tabak (23x9 cm): Bu kayık tabaklar, peynir, zeytin gibi atıştırmalık ürünlerinizi şık bir şekilde sunmanızı sağlar. Yemek masanıza farklı bir hava katmak için idealdir.
  • 2 adet yuvarlak tabak (14 cm): Küçük atıştırmalıklarınız için kullanabileceğiniz bu tabaklar, pratik ve kullanışlıdır. İstediğiniz her an kullanabileceğiniz boyutlarıyla dikkat çeker.
  • 4 adet yuvarlak tabak (11 cm): Bu küçük tabaklar, soslarınızı ya da ziyanları ikramlarınızı sunmak için idealdir. İşlevsel tasarımı sayesinde mutfakta pratik bir kullanım imkanı sunar.

Bu kahvaltı takımı, mikrodalga fırında kullanıma ve bulaşık makinesinde yıkamaya uygundur. Bu sayede, yemek hazırlama sürecini kolaylaştırırken, temizlik sonrası da zaman kazandırır. Yıllarca kullanılsa dahi desenlerde silinme ya da solma gibi problemler yaşanmaz. Her bir desen, tek tek el işçiliğiyle oluşturulmuştur ve takıma estetik bir görünüm kazandırır.

JAMUOR Boabab Handmade Kahvaltı Takımı, 1. sınıf seramik malzemeden üretilmiştir ve uzun süreli kullanım için tasarlanmıştır. Bu takım, kahvaltılarınıza şıklık katarken, aynı zamanda pratik bir kullanım sunar.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Kişi Sayısı:
6 Kişilik
Marka:
JAMUOR
Materyal (mutfak servis):
Seramik
Parça Sayısı :
14
Renk :
Mikrodalgada Kullanılabilir

Sık Sorulan Sorular

JAMUOR Boabab Handmade Kahvaltı Takımı 6 Kişilik 14 Parça Mikrodalgada Kullanılabilir fiyatı ne kadar ?

JAMUOR Boabab Handmade Kahvaltı Takımı 6 Kişilik 14 Parça Mikrodalgada Kullanılabilir fiyatı 675.23 TL olarak öne çıkmaktadır.

JAMUOR Boabab Handmade Kahvaltı Takımı 6 Kişilik 14 Parça Mikrodalgada Kullanılabilir satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

JAMUOR Boabab Handmade Kahvaltı Takımı 6 Kişilik 14 Parça Mikrodalgada Kullanılabilir En geç 08 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.

aZall.com, JAMUOR Boabab Handmade Kahvaltı Takımı 6 Kişilik 14 Parça Mikrodalgada Kullanılabilir ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, JAMUOR Boabab Handmade Kahvaltı Takımı 6 Kişilik 14 Parça Mikrodalgada Kullanılabilir ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

JAMUOR Boabab Handmade Kahvaltı Takımı 6 Kişilik 14 Parça Mikrodalgada Kullanılabilir ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, JAMUOR Boabab Handmade Kahvaltı Takımı 6 Kişilik 14 Parça Mikrodalgada Kullanılabilir ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.