Canderel Bisiklet Pompası Bisiklet El Hava Pompası Lastik Top Şişirme Pompası Iğne Hediyeli

HİSARTİCARET Özel%12 İndirim
80.00 TL
64.49 TL
Kazancınız: 15.51 TL
Stokta
En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Bisiklet Pompası Bisiklet El Hava Pompası Lastik Top Şişirme Pompası Iğne Hediyeli, evde, yazlıkta, kampta kullanabileceğiniz güçlü bir el pompasıdır. Hafif ve dayanıklı malzemesi ile uzun ömürlü kullanım sağlar. Kısa süre içinde enerji harcamadan kolayca şişirme imkanı sunar. Kompakt tasarımıyla her yere rahatlıkla sığar.

Bisiklet lastiği, top, deniz yatağı gibi ürünleri şişirmek için idealdir. İki farklı şişirme ucuyla özellikle bisiklet lastiği şişirme işlemlerinde rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Özellikler:

  • Güçlü el pompası
  • Hafif ve dayanıklı malzeme
  • Kolayca şişirme imkanı
  • Kompakt tasarım
  • İki farklı şişirme ucu

Bisiklet pompası olan bu ürün, herkesin ihtiyaç duyabileceği bir üründür. Evde, yazlıkta ve kampta kullanabileceğiniz bu güçlü pompayla bisiklet lastiğinizi, topunuzu, deniz yatağınızı rahatlıkla şişirebilirsiniz. Hafif ve dayanıklı malzemesi sayesinde uzun ömürlü kullanım imkanı sunar. Çok kısa sürede enerji harcamadan şişirme işlemi yapabilmenizi sağlar. Kompakt tasarımı sayesinde her yere rahatlıkla sığabilir. İki farklı şişirme ucu ile bisiklet lastiği, top, deniz yatağı gibi ürünleri şişirmek için ideal bir üründür.

Bisiklet pompası özelliklerini şu şekilde sıralayabiliriz:

  • Güçlü el pompası: Güçlü bir basınç sağlayarak hızlı ve kolay şişirme imkanı sunar.
  • Hafif ve dayanıklı malzeme: Pompada kullanılan malzeme hafif ve dayanıklıdır, böylece uzun süreli kullanım sağlar.
  • Kolayca şişirme imkanı: Pompayı kullanmak çok kolaydır, enerji harcamadan hızlı bir şekilde şişirme yapabilirsiniz.
  • Kompakt tasarım: Pompayı kolaylıkla taşıyabilirsiniz, her yere rahatlıkla sığar.
  • İki farklı şişirme ucu: Bisiklet lastiği, top, deniz yatağı gibi farklı ürünleri şişirmek için iki farklı uç bulunur.

Bisiklet pompası, güçlü el pompası ve hava pompası gibi farklı isimlerle de anılan bir üründür. Kullanım kolaylığı ve pratik tasarımıyla herkesin ihtiyaç duyabileceği bir üründür. Bisiklet lastiği, top, deniz yatağı gibi ürünleri şişirmek için idealdir. İki farklı şişirme ucu sayesinde farklı ihtiyaçlara cevap verebilir. Hafif ve dayanıklı malzemeden üretilmiş olan bu pompayı uzun süreli kullanabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:
Canderel
Renk :
KARİŞIK

Promosyonlar

Şu anda bir promosyon yok.

Sık Sorulan Sorular

Canderel Bisiklet Pompası Bisiklet El Hava Pompası Lastik Top Şişirme Pompası Iğne Hediyeli fiyatı ne kadar ?

Canderel Bisiklet Pompası Bisiklet El Hava Pompası Lastik Top Şişirme Pompası Iğne Hediyeli fiyatı 64.49 TL olarak öne çıkmaktadır.

Canderel Bisiklet Pompası Bisiklet El Hava Pompası Lastik Top Şişirme Pompası Iğne Hediyeli satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Canderel Bisiklet Pompası Bisiklet El Hava Pompası Lastik Top Şişirme Pompası Iğne Hediyeli En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.

aZall.com, Canderel Bisiklet Pompası Bisiklet El Hava Pompası Lastik Top Şişirme Pompası Iğne Hediyeli ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Canderel Bisiklet Pompası Bisiklet El Hava Pompası Lastik Top Şişirme Pompası Iğne Hediyeli ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Canderel Bisiklet Pompası Bisiklet El Hava Pompası Lastik Top Şişirme Pompası Iğne Hediyeli ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Canderel Bisiklet Pompası Bisiklet El Hava Pompası Lastik Top Şişirme Pompası Iğne Hediyeli ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.