Bihal Hediyelik Bihal Şeftali Sakızı Kokulu Doğal Soya Wax Ahşap Fitil Mum (250Ml - 510 Gr) Amber

Kazancınız 16%
Yaza Merhaba
499.00 TL
420.26 TL
Kazancınız: 78.74 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 08 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Bihal Şeftali Sakızı Kokulu Doğal Soya Wax Ahşap Fitil Mum (250ML - 510 Gr) Şeftali sakızı kokulu soya mum 90 larda sakızlarda kullanılan hepimizin bildiği o şekerli sakız kokusudur. Tatlı, yumuşak ve hoş bir koku sunan bu mum kokusu sizi 90lara görütecektir. Tatlı ve Hoş Koku:Sakız kokusu genellikle tatlı ve hoş bir koku olarak algılanır. Bu, evinizi veya odanızı keyifli bir atmosferle doldurmanıza sağlar. Doğal ve Çevre Dostu: Şeftali Sakızı kokulu soya mumları doğal malzemelerden üretilir. Bu, çevre dostu ve sürdürülebilir bir seçenek olmalarını sağlar. Aromaterapi Etkisi:Sakız kokusu, aromaterapi uygulamalarında zihinsel rahatlamayı destekleyici etkilere sahip olabileceği düşünülen bir koku olarak bilinir. Sakız kokulu soya mumları da bu tür etkileri desteklemek amacıyla kullanılabilir. Dekoratif Tasarım: Amber cam kavanozda sunulan bu mumlar, ev dekorasyonunuza katkıda bulunabilir. Uzun Süre Yanma: Soya mumları genellikle uzun ve temiz yanma özelliğine sahiptir. Bu, Şeftali sakızı kokulu mumunuzun daha uzun süre kullanılabilmesini sağlar. Satın almadan önce ürün açıklamalarını inceleyerek ve Mağaza yorumlarını göz önünde bulundurarak doğru alım sürecine katkı sağlayabilirsiniz. Not: Mumu yakarken, ateşe yakın materyallerden uzak tutun ve gözetimsiz bırakmayın. Yanıcı maddelerin bulunduğu ortamlarda kullanmayın.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:
Bihal Hediyelik
Mum Tipi:
9 x 7
Özellik:
Kokulu
Parça Sayısı (ev yşam):
1
Renk :
Amber

Sık Sorulan Sorular

Bihal Hediyelik Bihal Şeftali Sakızı Kokulu Doğal Soya Wax Ahşap Fitil Mum (250Ml - 510 Gr) Amber fiyatı ne kadar ?

Bihal Hediyelik Bihal Şeftali Sakızı Kokulu Doğal Soya Wax Ahşap Fitil Mum (250Ml - 510 Gr) Amber fiyatı 420.26 TL olarak öne çıkmaktadır.

Bihal Hediyelik Bihal Şeftali Sakızı Kokulu Doğal Soya Wax Ahşap Fitil Mum (250Ml - 510 Gr) Amber satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Bihal Hediyelik Bihal Şeftali Sakızı Kokulu Doğal Soya Wax Ahşap Fitil Mum (250Ml - 510 Gr) Amber En geç 08 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.

aZall.com, Bihal Hediyelik Bihal Şeftali Sakızı Kokulu Doğal Soya Wax Ahşap Fitil Mum (250Ml - 510 Gr) Amber ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Bihal Hediyelik Bihal Şeftali Sakızı Kokulu Doğal Soya Wax Ahşap Fitil Mum (250Ml - 510 Gr) Amber ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Bihal Hediyelik Bihal Şeftali Sakızı Kokulu Doğal Soya Wax Ahşap Fitil Mum (250Ml - 510 Gr) Amber ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Bihal Hediyelik Bihal Şeftali Sakızı Kokulu Doğal Soya Wax Ahşap Fitil Mum (250Ml - 510 Gr) Amber ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.