Bihal Hediyelik Bihal Hindistan Cevizi Kokulu Doğal Soya Wax Ahşap Fitil Mum (250Ml - 510Gr ) Amber

Yaza Merhaba
555.00 TL
420.26 TL
Kazancınız: 134.74 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 08 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Bihal Hindistan Cevizi Kokulu Doğal Soya Wax Ahşap Fitil Mum (250ml mum - 510 gr toplam ağırlık) Doğanın sıcaklığını ve ahşabın doğallığını evinize getiren Ahşap Fitilli Doğal Soya Wax Mum ile atmosferinizi dönüştürün! doğal soya mumu ve doğal ahşap fitil kullanılarak üretilmiş olan bu el yapımı mum, petrol ve türevi zararlı maddeler barındırmaz, çevre dostu ve vegandır. Doğal Malzemeler: Mumumuz, doğal soya mumu ve ahşap fitil içerir. Kimyasal katkı maddeleri bulundurmaz. ; Hindistan Cevizi Kokusu: Tatlı, tropikal ve ferahlatıcı bir koku profiline sahiptir. Bu nedenle, evde veya ofiste kullanıldığında ferahlatıcı bir etki sağlayabilir. Esanslarımız Avrupa Birliği koku standartlarına uygun olup sertifikalıdır. Ahşap Fitil: Ahşap fitil, sessiz ortamda sakinleştirici bir çıtırtı sesiyle birlikte yavaş ve homojen bir yanma sağlar. Mumunuzu yakarken doğanın sesini duyun. Temiz ve Uzun Yanma Doğal soya wax, daha temiz ve uzun süreli bir yanma sağlar. Mumunuz, odanızı hoş bir lavanta kokusu ile doldururken uzun ömürlü bir kullanım sunar. (Yaklaşık 60 saat) Çevre ve Hayvan Dostu :Petrol türevi ürünler bulunmayan bu mum, çevreye ve hayvanlara saygılı bir tercihtir. ; El İşçiliği ve Kalite: Her bir mum özenle el yapımıdır. Yüksek kaliteli malzemeler ve el işçiliği, size en iyi mum deneyimini sunar. ; Kullanım Önerileri: Mum düzgün bir yüzey üzerinde ve ambalajı tamamen çıkarılarak kullanılmalıdır. Mum yanarken mutlaka gözetim altında bulundurulmalı ve yanarken hareket ettirmemelidir. ; Parlayıcı ve patlayıcı maddelerden uzak tutulmalıdır. Mumunuzun keyfini çıkarın ve ahşap fitilin çıtırtısını dinleyerek rahatlayın. ; Ahşap Fitilli Doğal Soya Wax Mum ile evinizi sıcak ve davetkâr bir atmosfere kavuşturun. Bihal Hindistan Cevizi Kokulu Doğal Soya Wax Mum ile kendinizi ödüllendirin! Not: Mumu yakarken, ateşe yakın materyallerden uzak tutun ve gözetimsiz bırakmayın. Yanıcı maddelerin bulunduğu ortamlarda kullanmayın.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:
Bihal Hediyelik
Ölçü:
9 x 7
Özellik:
Kokulu
Parça Sayısı (ev yşam):
1
Renk :
Amber

Sık Sorulan Sorular

Bihal Hediyelik Bihal Hindistan Cevizi Kokulu Doğal Soya Wax Ahşap Fitil Mum (250Ml - 510Gr ) Amber fiyatı ne kadar ?

Bihal Hediyelik Bihal Hindistan Cevizi Kokulu Doğal Soya Wax Ahşap Fitil Mum (250Ml - 510Gr ) Amber fiyatı 420.26 TL olarak öne çıkmaktadır.

Bihal Hediyelik Bihal Hindistan Cevizi Kokulu Doğal Soya Wax Ahşap Fitil Mum (250Ml - 510Gr ) Amber satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Bihal Hediyelik Bihal Hindistan Cevizi Kokulu Doğal Soya Wax Ahşap Fitil Mum (250Ml - 510Gr ) Amber En geç 08 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.

aZall.com, Bihal Hediyelik Bihal Hindistan Cevizi Kokulu Doğal Soya Wax Ahşap Fitil Mum (250Ml - 510Gr ) Amber ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Bihal Hediyelik Bihal Hindistan Cevizi Kokulu Doğal Soya Wax Ahşap Fitil Mum (250Ml - 510Gr ) Amber ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Bihal Hediyelik Bihal Hindistan Cevizi Kokulu Doğal Soya Wax Ahşap Fitil Mum (250Ml - 510Gr ) Amber ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Bihal Hediyelik Bihal Hindistan Cevizi Kokulu Doğal Soya Wax Ahşap Fitil Mum (250Ml - 510Gr ) Amber ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.