Bihal Hediyelik Bihal Bambu Kokulu Doğal Soya Wax Ahşap Fitil Mum (250Ml - 510 Gr) Amber

Yaza Merhaba
499.00 TL
420.26 TL
Kazancınız: 78.74 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 11 Mayıs Cumartesi günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Bihal Bambu Kokulu Doğal Soya Wax Ahşap Fitil Mum (250ML - 510 Gr) Bambu kokulu soya mum, doğal ve çevre dostu bir atmosfer yaratmak için tasarlanmış özel bir üründür. Bu mumlar, yüksek kaliteli doğal soya saf bambu özlerinden elde edilen doğal esansiyel yağlar kullanılarak üretilir. Bambunun ferahlatıcı ve hafif kokusu, iç mekanlara doğanın tazeliğini getirirken, huzur ve rahatlama hissiyatını artırır. Soya balmumu, geleneksel parafin mumlara göre daha temiz ve daha uzun süre yanma özelliğine sahiptir. Bu nedenle, bambu kokulu soya mumlar, odanızı hoş bir kokuyla doldururken aynı zamanda daha uzun süreli bir kullanım sağlar. Doğal içeriklerle üretilmiş olan bu mumlar, çevre dostu bir seçenek arayanlar için mükemmel bir tercihtir. Hem ev dekorasyonunuza zarif bir dokunuş katmak hem de zihninizi dinlendirmek için bambu kokulu soya mumları tercih edebilirsiniz. Mağaza puanımızı inceleyerek ve müşteri yorumlarını göz önünde bulundurarak ihtiyaçlarınıza en uygun pudra kokulu soya mumunu bulmanız önerilir. Not: Mumu yakarken, ateşe yakın materyallerden uzak tutun ve gözetimsiz bırakmayın. Yanıcı maddelerin bulunduğu ortamlarda kullanmayın.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:
Bihal Hediyelik
Mum Tipi:
9 x 7
Özellik:
Kokulu
Parça Sayısı (ev yşam):
1
Renk :
Amber

Sık Sorulan Sorular

Bihal Hediyelik Bihal Bambu Kokulu Doğal Soya Wax Ahşap Fitil Mum (250Ml - 510 Gr) Amber fiyatı ne kadar ?

Bihal Hediyelik Bihal Bambu Kokulu Doğal Soya Wax Ahşap Fitil Mum (250Ml - 510 Gr) Amber fiyatı 420.26 TL olarak öne çıkmaktadır.

Bihal Hediyelik Bihal Bambu Kokulu Doğal Soya Wax Ahşap Fitil Mum (250Ml - 510 Gr) Amber satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Bihal Hediyelik Bihal Bambu Kokulu Doğal Soya Wax Ahşap Fitil Mum (250Ml - 510 Gr) Amber En geç 11 Mayıs Cumartesi günü kargoya verilir.

aZall.com, Bihal Hediyelik Bihal Bambu Kokulu Doğal Soya Wax Ahşap Fitil Mum (250Ml - 510 Gr) Amber ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Bihal Hediyelik Bihal Bambu Kokulu Doğal Soya Wax Ahşap Fitil Mum (250Ml - 510 Gr) Amber ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Bihal Hediyelik Bihal Bambu Kokulu Doğal Soya Wax Ahşap Fitil Mum (250Ml - 510 Gr) Amber ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Bihal Hediyelik Bihal Bambu Kokulu Doğal Soya Wax Ahşap Fitil Mum (250Ml - 510 Gr) Amber ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.