Mashotrend Beyaz Ahşap Sandalyeli Montessori Çocuk Ders Çalışma Masası + 2 Sandalye - Çocuk Aktivite Masası

Yaza Merhaba
1,999.90 TL
1,871.91 TL
Kazancınız: 127.99 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri
Mağaza Sahibini Tanıyalım

Ürün Açıklaması

Beyaz Ahşap Sandalyeli Montessori Çocuk Ders Çalışma Masası + 2 Sandalye - Çocuk Aktivite Masası, 2 yaş ve üzeri çocuklar için tasarlanmıştır.

Bu çocuk oyun ve aktivite masası, Montessori eğitim modeline uygun olarak tasarlanmıştır ve benzersiz bir kalite ve şık bir görünüm sunmaktadır.

Masa, ceviz MDF – orta yoğunluklu sunta malzemeden üretilmiştir ve ölçüleri 79x45x45cm (31x18x18 inç)'dir. Sandalye ölçüleri ise 33x23x45cm (13x9x18 inç)'dir.

Ürün, 2 adet sandalye ile birlikte gönderilmektedir. Ürün, demonte olarak tarafınıza gönderilmektedir ve montajını tornavida veya matkap yardımıyla kolayca yapabilirsiniz. Etkinlik masası özenle paketlenip, tarafınıza gönderilmektedir.

Bu çocuk aktivite masası, kolayca silinebilen yüzeyi sayesinde temizliği çocuk oyuncağı haline getirir. Lütfen unutmayın ki, bu ürün, çocuklar için tasarlanmıştır ve yetişkinler için uygun değildir.

Bu çocuk oyun ve aktivite masası, çocuklarınızın okula hazırlık süreçlerini tamamlamalarına ve çeşitli aktivitelere katılmalarına büyük ölçüde yardımcı olacaktır.

DİKKAT! Ürünün hasarlı gelmesi durumunda, gün içinde ilgili kargo şubesine tutanak tutturmanız gerekmektedir.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla Mashotrend

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:
Materyal:
Ahşap
Renk :
Beyaz
Yaş:
2+ Yaş


Sık Sorulan Sorular

Mashotrend Beyaz Ahşap Sandalyeli Montessori Çocuk Ders Çalışma Masası + 2 Sandalye - Çocuk Aktivite Masası fiyatı ne kadar ?

Mashotrend Beyaz Ahşap Sandalyeli Montessori Çocuk Ders Çalışma Masası + 2 Sandalye - Çocuk Aktivite Masası fiyatı 1871.91 TL olarak öne çıkmaktadır.

Mashotrend Beyaz Ahşap Sandalyeli Montessori Çocuk Ders Çalışma Masası + 2 Sandalye - Çocuk Aktivite Masası satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Mashotrend Beyaz Ahşap Sandalyeli Montessori Çocuk Ders Çalışma Masası + 2 Sandalye - Çocuk Aktivite Masası En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.

aZall.com, Mashotrend Beyaz Ahşap Sandalyeli Montessori Çocuk Ders Çalışma Masası + 2 Sandalye - Çocuk Aktivite Masası ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Mashotrend Beyaz Ahşap Sandalyeli Montessori Çocuk Ders Çalışma Masası + 2 Sandalye - Çocuk Aktivite Masası ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Mashotrend Beyaz Ahşap Sandalyeli Montessori Çocuk Ders Çalışma Masası + 2 Sandalye - Çocuk Aktivite Masası ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Mashotrend Beyaz Ahşap Sandalyeli Montessori Çocuk Ders Çalışma Masası + 2 Sandalye - Çocuk Aktivite Masası ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.