mordesign Bebek/Çocuk Oyun Halısı, Yenidoğan Emekleme Pedi, Aktivite Matı, Çok Amaçlı Minder, Kampçı Serisi Kapicino

Yaza Merhaba
999.00 TL
373.46 TL
Kazancınız: 625.54 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 06 Mayıs Pazartesi günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Morcadde
Yüksek kaliteye sahip binlerce uygun fiyatlı ürün barındıran  morcadde ' ye hoş...
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Mordesign’ın özel Kampçı Seri Koleksiyonu’ndan! Bu fırfırlı bebek oyun matı güzel bir çocuk odası dekorasyonudur. Kalın dolgusu ve %100 doğal keten kumaşı sayesinde yeni doğanbebekler için bile idealdir. Keten antibakteriyel ve hipoalerjenik özellikleresahiptir, bu nedenle çocuğun hayatının ilk günlerinden itibaren mükemmeldir. Fırfırlıoyun matı soğuk zeminden iyi bir yalıtım sağlar. Boho, modern ve çiftlikevlerinde harika görünecek. Onu gerçekten benzersiz ve çekici kılan fırfırlarlatamamlandı. Bu sevimli keten çocuk odası dekoru, doğum günü, bebek partisihediyesi veya Noel için mükemmel olacaktır. Kesinlikle iç mekanınızı zenginleştirecekharika bir çocuk odası dekorasyonu. Şunlar için idealdir: * bir bebeğin karın üstü vakit geçirmesi için * oyun veya dinlenme için yer minderi olarak * yatağın yanında çocuk halısı olarak * okuma köşesinde bir paspas olarak * bebek ve aile fotoğraf çekimi * veya gölgeliğin altına koyabilirsiniz veyagüzel bir set oluşturmak için teepee. KALİTELİ MALZEME - Doğal bir kumaştır, antibakteriyel vehipoalerjenik özelliklere sahiptir, bu nedenle bir çocuğun hayatının ilkgünlerinden itibaren mükemmeldir. - Yüksek hava geçirgenliği ve ısı transferözelliklerine sahiptir, bu da onu hem yazın hem de kışın kullanıma uygun halegetirir - Pamuk, asil bir kumaştır, çok dayanıklıdır,yıllarca kullanıma dayanır - Kumaş yumuşatılmıştır, cilt için hassastır - Etkileyici bir etki bırakır sade ve zamansıztasarımı ÜRÜN PAKET İÇERİĞİ: 1 Ad. Bebek Oyun Matı BAKIM ÖNERİSİ Birinci sınıf dikişi, paspasın makinede bükülmeden yıkanabilir olmasını sağlar, hafif döngü ve havayla kurutma önerilir, ütülenmez.Max. 30 derecede, sıkma programı kullanmadan yıkayınız, düz sererek kurutunuz.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla mordesign

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Boyut (Bebek Oyuncak):
110 x 110
Dış Materyal :
Tekstil
Marka:
Renk :
KAPİCİNO
Yaş:
Bebek


Sık Sorulan Sorular

mordesign Bebek/Çocuk Oyun Halısı, Yenidoğan Emekleme Pedi, Aktivite Matı, Çok Amaçlı Minder, Kampçı Serisi Kapicino fiyatı ne kadar ?

mordesign Bebek/Çocuk Oyun Halısı, Yenidoğan Emekleme Pedi, Aktivite Matı, Çok Amaçlı Minder, Kampçı Serisi Kapicino fiyatı 373.46 TL olarak öne çıkmaktadır.

mordesign Bebek/Çocuk Oyun Halısı, Yenidoğan Emekleme Pedi, Aktivite Matı, Çok Amaçlı Minder, Kampçı Serisi Kapicino satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

mordesign Bebek/Çocuk Oyun Halısı, Yenidoğan Emekleme Pedi, Aktivite Matı, Çok Amaçlı Minder, Kampçı Serisi Kapicino En geç 06 Mayıs Pazartesi günü kargoya verilir.

aZall.com, mordesign Bebek/Çocuk Oyun Halısı, Yenidoğan Emekleme Pedi, Aktivite Matı, Çok Amaçlı Minder, Kampçı Serisi Kapicino ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, mordesign Bebek/Çocuk Oyun Halısı, Yenidoğan Emekleme Pedi, Aktivite Matı, Çok Amaçlı Minder, Kampçı Serisi Kapicino ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

mordesign Bebek/Çocuk Oyun Halısı, Yenidoğan Emekleme Pedi, Aktivite Matı, Çok Amaçlı Minder, Kampçı Serisi Kapicino ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, mordesign Bebek/Çocuk Oyun Halısı, Yenidoğan Emekleme Pedi, Aktivite Matı, Çok Amaçlı Minder, Kampçı Serisi Kapicino ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.