mordesign Bebek Çanta Alt Açma Minderi, Alt Değiştirme Pedi, Taşınabilir Bakım Örtüsü, Care Serisi, Mint

Kazancınız 50%
Yaza Merhaba
399.00 TL
209.66 TL
Kazancınız: 189.34 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 10 Mayıs Cuma günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Morcadde
Yüksek kaliteye sahip binlerce uygun fiyatlı ürün barındıran  morcadde ' ye hoş...
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Bebek Çanta Alt Açma Minderi, Alt Değiştirme Pedi, Taşınabilir Bakım Örtüsü, Care Serisi, Mint

Mordesign bebek bakım seti, bebek bakımında gereksinim duyulan tüm araçları sunar. Özellikle bebek alt değiştirme işlemleri sırasında büyük kolaylık sağlayan bu set, annelerin yaşamını kolaylaştıracak. Su geçirmez alt değiştirme örtüsü, bebeğinizi temiz ve kuru tutarken, alt değiştirme pedi bebeğin temizliğini hızlı bir şekilde yapabilmenizi sağlar. Taşınabilir bakım örtüsü, seyahatlerde ve açık hava etkinliklerinde anne ve babaların işlerini kolaylaştırır.

Mordesign bebek bakım seti, uluslararası geçerliği olan, bebek sağlığına uygun malzemelerle üretimi gerçekleştirilmiştir. Oeko-Tex standard sertifikasına sahip bu malzemelerin bebeğinize herhangi bir zarar vermediği konusunda uluslararası bir güvence sağlar.

  • 1 adet su geçirmez alt değiştirme örtüsü
  • 1 adet alt değiştirme pedi
  • Taşınabilir bakım örtüsü

Bebek Bakım Setinin Özellikleri

1. Su Geçirmez Alt Değiştirme Örtüsü

Bebek alt değiştirme işlemleri sırasında büyük kolaylık sağlayan su geçirmez alt değiştirme örtüsü, bebeğinizi temiz ve kuru tutarken, üretiminde kullanılan malzeme bebek sağlığına uygun malzemelerdir.

2. Alt Değiştirme Pedi

Alt değiştirme pedi, bebeğin temizliğini hızlı bir şekilde yapabilmenizi sağlar. Bu şekilde büyük ve hantal alt değiştirme masalarıyla uğraşmak veya hijyenik olmayan umumi tuvaletlerle ilgilenmek zorunda değilsiniz. Alt değiştirme minderiniz size pratiklik, temizlik ve huzur sunuyor.

3. Taşınabilir Bakım Örtüsü

Taşınabilir bakım örtüsü, seyahatlerde ve açık hava etkinliklerinde anne ve babaların işlerini kolaylaştırır. Modern ebeveynlerin kişisel tarzlarına uyumlu olacak şekilde tasarlanmıştır. Yumuşak ve nötr renklere sahip tasarımı çeşitli bebek kıyafetleri ve eşyalarıyla mükemmel bir uyum sağlar.

Bakım ve Temizlik Önerileri

Ürününüzün hassas bir kullanım gerektirdiğini unutmayın. Ürünü benzer renkteki diğer ürünlerle birlikte makinede hassas programda max.30 derecede veya elde yıkayabilirsiniz. Makinede sıkma programı kullanmadan yıkayın. Düz şekilde sererek kurutun. Alkollü temizlik deterjanları, kolonya veya benzeri sıvılarla temas ettirmemeye özen gösterin. Bu tür maddeler ürününüzde lekelere veya zararlara neden olabilir. Lütfen ürününüzü özenle ve uygun, yıkama talimatlarına uyarak temizleyin. Bu şekilde ürününüzün ömrünü uzatabilir ve en iyi performansı elde edebilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla mordesign

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:


Sık Sorulan Sorular

mordesign Bebek Çanta Alt Açma Minderi, Alt Değiştirme Pedi, Taşınabilir Bakım Örtüsü, Care Serisi, Mint fiyatı ne kadar ?

mordesign Bebek Çanta Alt Açma Minderi, Alt Değiştirme Pedi, Taşınabilir Bakım Örtüsü, Care Serisi, Mint fiyatı 209.66 TL olarak öne çıkmaktadır.

mordesign Bebek Çanta Alt Açma Minderi, Alt Değiştirme Pedi, Taşınabilir Bakım Örtüsü, Care Serisi, Mint satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

mordesign Bebek Çanta Alt Açma Minderi, Alt Değiştirme Pedi, Taşınabilir Bakım Örtüsü, Care Serisi, Mint En geç 10 Mayıs Cuma günü kargoya verilir.

aZall.com, mordesign Bebek Çanta Alt Açma Minderi, Alt Değiştirme Pedi, Taşınabilir Bakım Örtüsü, Care Serisi, Mint ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, mordesign Bebek Çanta Alt Açma Minderi, Alt Değiştirme Pedi, Taşınabilir Bakım Örtüsü, Care Serisi, Mint ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

mordesign Bebek Çanta Alt Açma Minderi, Alt Değiştirme Pedi, Taşınabilir Bakım Örtüsü, Care Serisi, Mint ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, mordesign Bebek Çanta Alt Açma Minderi, Alt Değiştirme Pedi, Taşınabilir Bakım Örtüsü, Care Serisi, Mint ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.