mordesign Bebek; 3'Lü Avantajlı Set, Bebek Alt Değiştirme Masası; Pedi, Bağlamalı Organizer, Daisy, Kahve

Kazancınız 53%
Yaza Merhaba
2,999.00 TL
1,495.73 TL
Kazancınız: 1,503.27 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 10 Mayıs Cuma günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Morcadde
Yüksek kaliteye sahip binlerce uygun fiyatlı ürün barındıran  morcadde ' ye hoş...
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması


PAKET İÇERİĞİ:


1 ad. Alt Değiştirme Masası
1 ad. Alt Değiştirme Pedi
1 ad. Bağlamalı Organizer

Mordesign Bebek Alt Değiştirme ve Bakım Seti, oda stilinizin çoğunu koordine eden, benzersiz bir tasarıma sahiptir. Bu modern ve minimalist alt değiştirme istasyonu, bebeğinizin altını değiştirirken tüm ihtiyaçlarınızı yanınızda tutabilmeniz için tasarlanmıştır. Pratik tasarımı sayesinde bebeğinizin altını değiştirmek artık çok daha kolay olacak.İstasyonun raf ve bölme düzeni, bez, ıslak mendil, pudra gibi malzemelerinizi kolayca erişebilmenizi sağlar. Bu mükemmel set, bebeğinizin bakım rutinini kolaylaştıracak ve her annenin ihtiyacı olan pratikliği sağlayacaktır.
Mordesign Bebek Alt Değiştirme ve Bakım Seti   , onsuz yapamayacağınız tek çocuk odası mobilyasıdır! İlk yıllarda alt değiştirme istasyonu, çocuğunuz büyüdükçe komodin olarak kullanın. 

Özellikler;
Gövdesi 1. kalite melamin kaplı yonga levha malzemeden yapılmıştır, bu da dayanıklılık ve uzun ömür sağlar. Kurşun içermeyen 0,60 mm PVC kenar bandı kullanılmıştır.Bu dikkatlice seçilmiş malzemeler, alt değiştirme masasında hem sağlamlık hemde estetik bir görünüm sağlar.
Alman Menşeili Minifix Sistemi kullanılarak ürünümüz kurulmaktadır. Bu sistem sayesinde defalarca söküp takma işlemi yapılsa bile deformasyon oluşmaz.
Ürün nem geçirmez ve küf oluşumunu önler. Ayrıca, kir tutmaz ve kolayca temizlenebilir. Pürüzsüz ve dolu bir yüzeye sahiptir. Yüzeyi sert ve aşınmaya karşı dayanıklıdır. Güneş ışınlarına karşı dayanıklıdır ve renkleri uzun sürekorur. Ürünümüzde solvent bulunmamaktadır, bu nedenle sağlık açısından güvenlidir. Ürünlerimiz Avrupa Standartları E-1 Sertifikalı entegre yonga levha malzemeden üretilmiştir, bu da sağlamlığını ve kalitesini garanti eder.

Bebeğin hassas cildi için tamamen güvenli toksik içermeyen yonga levhadan tasarlanan Mordesign Daisy Alt Değiştirme Masası, bebeğinizin tüm temel ihtiyaçları için güvenlik, rahatlık ve bol miktarda saklama alanı sağlar. Her çocuk odası dekorunu tamamlayacak şık ve modern bir estetiğe sahip Alt Değiştirme Masası, aynı zamanda işlevsellik sağlar;    İki yan kenar, bebek bezi değiştirirken bebeğinizi güvende tutar ve maksimum güvenlik ve koruma sunar.
 
Alt değiştirme sırasında dağınıklık için endişelenmeyin!
Suya dayanıklı pedi ile birlikte geldiği için bebeğiniz için güvenli bir alan oluşturur. Bebeğinizin bulunduğu ortamı daha sağlıklı bir alana dönüştüren Mordesign Alt Değiştirme Pedi, güvenlik için yüksek konturlara sahiptir. Fermuarlı kılıf, kolay bakım için yıkanabilirdir. Aynı zamanda bebeğin omurga gelişimini destekleyecek dansitede sünger kullanılmaktadır.

Alt Değiştirme İstasyonu Düzenleyicisi, pamuklu ranforce kumaş kullanılarak tasarlanan 2 cebe sahiptir; bebeğin alt değiştirme sırasından kullanacağınız, temel ihtiyaçları karşılayacak boyuttadır ve pratik bir şekilde temel ihtiyaçlara erişim sağlayabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla mordesign

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:


Sık Sorulan Sorular

mordesign Bebek; 3'Lü Avantajlı Set, Bebek Alt Değiştirme Masası; Pedi, Bağlamalı Organizer, Daisy, Kahve fiyatı ne kadar ?

mordesign Bebek; 3'Lü Avantajlı Set, Bebek Alt Değiştirme Masası; Pedi, Bağlamalı Organizer, Daisy, Kahve fiyatı 1495.73 TL olarak öne çıkmaktadır.

mordesign Bebek; 3'Lü Avantajlı Set, Bebek Alt Değiştirme Masası; Pedi, Bağlamalı Organizer, Daisy, Kahve satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

mordesign Bebek; 3'Lü Avantajlı Set, Bebek Alt Değiştirme Masası; Pedi, Bağlamalı Organizer, Daisy, Kahve En geç 10 Mayıs Cuma günü kargoya verilir.

aZall.com, mordesign Bebek; 3'Lü Avantajlı Set, Bebek Alt Değiştirme Masası; Pedi, Bağlamalı Organizer, Daisy, Kahve ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, mordesign Bebek; 3'Lü Avantajlı Set, Bebek Alt Değiştirme Masası; Pedi, Bağlamalı Organizer, Daisy, Kahve ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

mordesign Bebek; 3'Lü Avantajlı Set, Bebek Alt Değiştirme Masası; Pedi, Bağlamalı Organizer, Daisy, Kahve ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, mordesign Bebek; 3'Lü Avantajlı Set, Bebek Alt Değiştirme Masası; Pedi, Bağlamalı Organizer, Daisy, Kahve ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.