Saray Ottoman Bardak Su Bardağı Cam Bardak Bardak Seti Bardak Takımı Ananas 6'Lı Ayaklı Kadeh Siyah Yaldız Altın

Kazancınız 8%
Yaza Merhaba
1,812.00 TL
1,659.79 TL
Kazancınız: 152.21 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 08 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Bu göz alıcı Ananas desenli 6'lı cam bardak seti, zarafet ve kaliteyi bir araya getirir. Her yudumda keyif ve lüksün tadını çıkarın. Ürün, özel kesme el dekorasyonu ve altın ağız kısmı ile tasarlanmıştır, bu nedenle sadece içeceğinizin tadını çıkarmakla kalmaz, aynı zamanda sofranızı göz alıcı bir şekilde süsler. Ürün Özellikleri: 6 adet zarif cam bardak içerir.; Özel kesme el dekorasyonu ve altın ağız kısmıyla şık bir görünüm sunar.; Elde yıkamaya uygun, ciddi kimyasal içermeyen temizlik malzemeleriyle kolayca temizlenir.; Ürün Detayları: Bu 6'lı cam bardak seti, ince el işçiliği ile tasarlanmıştır ve her bir bardak özel bir şekilde işlenmiştir. Ananas deseni, siyah yaldız ve altın ağız kısmıyla, bu bardaklar sofranıza sofistike bir hava katacak. Ürün, dayanıklı camdan yapılmıştır ve uzun ömürlüdür. Her bardağın yüzeyindeki özel kesme el dekorasyonu, kalite ve zarafeti bir araya getirir. Temizlik Talimatı: Bu özel cam bardaklar bulaşık makinesinde yıkanmamalıdır. Temizlik için elde, ciddi kimyasal içermeyen temizlik malzemeleri kullanmanız önerilir. Bu şekilde bardakların özgün parlaklığını ve desenini uzun süre koruyabilirsiniz. İade Koşulları: Ürünlerimiz sizlere gönderildiği gibi özenle paketlenir ve ambalajlanır. İade işlemi için ürünün kutulu, patpata sarılı ve bozulmamış olması gerekmektedir. Aksi halde iade kabul edilmemektedir. Sofranızı bu özel cam bardaklarla süsleyin ve misafirlerinize lüksün ve zarafetin tadını sunun. Bu 6'lı bardak seti, özel günleriniz ve özel anlarınız için mükemmel bir seçenektir. Unutulmaz anılar ve lezzetli içecekler için bu bardak setini hemen sipariş edin. ;

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla Saray Ottoman

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:
Materyal:
Cam
Parça Sayısı :
6


Sık Sorulan Sorular

Saray Ottoman Bardak Su Bardağı Cam Bardak Bardak Seti Bardak Takımı Ananas 6'Lı Ayaklı Kadeh Siyah Yaldız Altın fiyatı ne kadar ?

Saray Ottoman Bardak Su Bardağı Cam Bardak Bardak Seti Bardak Takımı Ananas 6'Lı Ayaklı Kadeh Siyah Yaldız Altın fiyatı 1659.79 TL olarak öne çıkmaktadır.

Saray Ottoman Bardak Su Bardağı Cam Bardak Bardak Seti Bardak Takımı Ananas 6'Lı Ayaklı Kadeh Siyah Yaldız Altın satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Saray Ottoman Bardak Su Bardağı Cam Bardak Bardak Seti Bardak Takımı Ananas 6'Lı Ayaklı Kadeh Siyah Yaldız Altın En geç 08 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.

aZall.com, Saray Ottoman Bardak Su Bardağı Cam Bardak Bardak Seti Bardak Takımı Ananas 6'Lı Ayaklı Kadeh Siyah Yaldız Altın ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Saray Ottoman Bardak Su Bardağı Cam Bardak Bardak Seti Bardak Takımı Ananas 6'Lı Ayaklı Kadeh Siyah Yaldız Altın ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Saray Ottoman Bardak Su Bardağı Cam Bardak Bardak Seti Bardak Takımı Ananas 6'Lı Ayaklı Kadeh Siyah Yaldız Altın ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Saray Ottoman Bardak Su Bardağı Cam Bardak Bardak Seti Bardak Takımı Ananas 6'Lı Ayaklı Kadeh Siyah Yaldız Altın ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.