Lexi Bella Banyo Küvet Havuz Deniz Yüzen Kurmalı Penguen Oyuncağı Su Oyunu Banyo Küvet Havuz Deniz Yüzen Pengue Karişık

Adm Store%10 İndirim
İndirimin Bitmesine Kalan Süre:
203.95 TL
137.91 TL
Kazancınız: 66.04 TL
Stokta
En geç 06 Mayıs Pazartesi günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Banyo Küvet Havuz Deniz Yüzen Kurmalı Penguen Oyuncağı Su Oyunu Banyo Küvet Havuz Deniz Yüzen Penguen Oyuncağı Kız Erkek Gelişimi Oyuncak Paket içeriği: 1 Adet Penguen Gönderilecektir. Sevimli Penguen tasarım : Bu banyo oyuncaklarının sevimli penguen tasarımı, banyo zamanını çocuklar için eğlenceli ve keyifli hale getirecektir. • Clockwork dabbling oyuncak : Bu clockwork dabbling oyuncakların kullanımı kolaydır ve pil gerektirmez, bu da onları uygun ve çevre dostu bir seçenek haline getirir. • Her iki cinsiyet için uygun : Bu banyo oyuncakları hem erkekler hem de kızlar için uygundur, bu da onları herhangi bir çocuğun doğum günü için çok yönlü ve pratik bir hediye seçeneği haline getirir. yüksek güvenlik standartlarına uymalarını ve çocukların kullanması için güvenli olmasını sağlar. Ürün bilgisi Özellikler: Zinciri çevirin, sınırsız eğlenceli dinamik tam, arazi üzerinde emekleyebilir, suda yüzebilir, pürüzsüz ve Çevre dostu malzemeler, güvenli ve toksik olmayan,kalite güvence ürünleri. • Boyutu:9*8*5.5cm • Malzeme:Abs çevre plastik • Ambalaj:Opp torba • Ağırlık:100g • Cinsiyet:Unisex •

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:
Lexi Bella
Renk :
KARİŞIK
Yaş:
0 - 1 Yaş
Yaş Grubu (anne - bebek):
Bebek

Promosyonlar

Şu anda bir promosyon yok.

Sık Sorulan Sorular

Lexi Bella Banyo Küvet Havuz Deniz Yüzen Kurmalı Penguen Oyuncağı Su Oyunu Banyo Küvet Havuz Deniz Yüzen Pengue Karişık fiyatı ne kadar ?

Lexi Bella Banyo Küvet Havuz Deniz Yüzen Kurmalı Penguen Oyuncağı Su Oyunu Banyo Küvet Havuz Deniz Yüzen Pengue Karişık fiyatı 137.91 TL olarak öne çıkmaktadır.

Lexi Bella Banyo Küvet Havuz Deniz Yüzen Kurmalı Penguen Oyuncağı Su Oyunu Banyo Küvet Havuz Deniz Yüzen Pengue Karişık satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Lexi Bella Banyo Küvet Havuz Deniz Yüzen Kurmalı Penguen Oyuncağı Su Oyunu Banyo Küvet Havuz Deniz Yüzen Pengue Karişık En geç 06 Mayıs Pazartesi günü kargoya verilir.

aZall.com, Lexi Bella Banyo Küvet Havuz Deniz Yüzen Kurmalı Penguen Oyuncağı Su Oyunu Banyo Küvet Havuz Deniz Yüzen Pengue Karişık ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Lexi Bella Banyo Küvet Havuz Deniz Yüzen Kurmalı Penguen Oyuncağı Su Oyunu Banyo Küvet Havuz Deniz Yüzen Pengue Karişık ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Lexi Bella Banyo Küvet Havuz Deniz Yüzen Kurmalı Penguen Oyuncağı Su Oyunu Banyo Küvet Havuz Deniz Yüzen Pengue Karişık ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Lexi Bella Banyo Küvet Havuz Deniz Yüzen Kurmalı Penguen Oyuncağı Su Oyunu Banyo Küvet Havuz Deniz Yüzen Pengue Karişık ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.