Saray Ottoman Bakır Kahve Fincanı Porselen Kahve Fincanı Nikel Tüylü Altın

Kazancınız 8%
Yaza Merhaba
904.27 TL
828.31 TL
Kazancınız: 75.96 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Sunumlarınıza zarafet katacak olan bu muhteşem bakır Kahve fincanı, özel anlarınıza unutulmaz bir dokunuş ekleyecek. El yapımı ve 1. sınıf malzemelerle üretilmiştir, bu nedenle kalite ve zarafetin bir sembolüdür. Özellikler: El yapımı ve yüksek kaliteli malzemelerle üretilmiştir.; Fincan ve tabak kısmı dayanıklı bakırdan yapılmıştır.; Kulp kısmı parlak pirinçten üretilmiştir.; Ürün İçeriği: 1 Adet Fincan, 1 Adet Tabak; İç kısmındaki porselen çıkarılabilir ve kolayca yıkanabilir.; Metal kısımlarının temizliği silerek yapılabilir.; Şık ve zarif tasarımıyla sevdiklerinize harika bir hediye seçeneğidir.; Ürün Bakımı: Bu bakırKahve fincanınızın uzun ömürlü olmasını sağlamak için aşağıdaki bakım talimatlarına uyun: İç kısmındaki porselen kısmı kolayca çıkarılabilir ve yıkanabilir.; Metal kısımları silerek temizleyin.; İade Koşulları: Biz, sizlere en kaliteli ürünü sunmayı taahhüt ediyoruz. Ancak, herhangi bir nedenle memnun kalmazsanız, aşağıdaki iade koşullarına uymanızı rica ederiz: Ürünler orijinal ambalajında, patpata sarılı ve bozulmamış olarak iade edilmelidir.; Siparişinizin size ulaştığı gibi iade edilmesi gerekmektedir.; Bu muhteşem bakır Kahve fincanı ile özel anlarınıza şıklık ve zarafet katın. Şimdi sipariş verin ve bu eşsiz ürünü hemen deneyimleyin!

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla Saray Ottoman

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:
Materyal (mutfak servis):
Porselen
Parça Sayısı :
1
Renk :
Altın


Sık Sorulan Sorular

Saray Ottoman Bakır Kahve Fincanı Porselen Kahve Fincanı Nikel Tüylü Altın fiyatı ne kadar ?

Saray Ottoman Bakır Kahve Fincanı Porselen Kahve Fincanı Nikel Tüylü Altın fiyatı 828.31 TL olarak öne çıkmaktadır.

Saray Ottoman Bakır Kahve Fincanı Porselen Kahve Fincanı Nikel Tüylü Altın satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Saray Ottoman Bakır Kahve Fincanı Porselen Kahve Fincanı Nikel Tüylü Altın En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.

aZall.com, Saray Ottoman Bakır Kahve Fincanı Porselen Kahve Fincanı Nikel Tüylü Altın ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Saray Ottoman Bakır Kahve Fincanı Porselen Kahve Fincanı Nikel Tüylü Altın ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Saray Ottoman Bakır Kahve Fincanı Porselen Kahve Fincanı Nikel Tüylü Altın ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Saray Ottoman Bakır Kahve Fincanı Porselen Kahve Fincanı Nikel Tüylü Altın ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.