Saray Ottoman Bakır Kahve Fincanı Porselen Kahve Fincanı Nikel Japon Gülü Kahve Fincanı Altın

Kazancınız 8%
Yaza Merhaba
975.66 TL
893.70 TL
Kazancınız: 81.96 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 08 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Zarafet ve geleneksel el sanatları ile tasarlanmış bu muhteşem Bakır Fincan ve Tabak Seti ile sunumlarınıza eşsiz bir dokunuş katın. Üstün kaliteli 1. sınıf malzemeler kullanılarak elde üretilmiş olan bu ürün, geleneksel ve modern tasarımın mükemmel bir bileşimini sunuyor. Ürün Özellikleri: 1 Adet Fincan: İç kısmı porselen olan bu fincan, çay ve kahve keyfinizi en üst düzeye çıkaracak.; 1 Adet Tabak: Bakır tabak, yemeklerinizi veya atıştırmalıklarınızı sunmak için mükemmel bir seçenek sunuyor.; Malzeme: Fincan ve tabak kısmı yüksek kaliteli bakır ile tasarlanmıştır, kulp ve detay kısmı ise dayanıklı pirinç malzemeden üretilmiştir.; Temizlik Talimatı: Bu zarif setin bakımı son derece basittir. İç kısmındaki porselen çıkarılıp kolayca yıkanabilir. Metal kısımlarını silerek temizleyebilirsiniz. Böylece uzun ömürlü kullanımın keyfini çıkarabilirsiniz. Hediye Fikri: Bu benzersiz Bakır Fincan ve Tabak Seti, sevdiklerinize özel bir hediye seçeneği sunar. Onlara sadece güzel bir ürün değil, aynı zamanda geleneksel el sanatlarının ve zarafetin bir simgesini sunmuş olacaksınız. İade Koşulları: Biz, müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmayı amaçlıyoruz. Bu nedenle, satın aldığınız ürünü size gönderildiği şekilde kutulu, ambalajlı, patpata sarılı ve bozulmamış olarak iade ederseniz iade işleminiz hızla gerçekleştirilir. Aksi takdirde iade talepleri kabul edilemeyebilir. Sunumlarınıza ve özel günlerinize zarafet katmak için bu muhteşem Bakır Fincan ve Tabak Seti'ni bugün sipariş edin ve geleneksel el işçiliğinin güzelliklerini keşfedin. Şimdi sepetinize ekleyin ve unutulmaz anılar yaratmaya başlayın. ;

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla Saray Ottoman

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:
Materyal (mutfak servis):
Porselen
Parça Sayısı :
1
Renk :
Altın


Sık Sorulan Sorular

Saray Ottoman Bakır Kahve Fincanı Porselen Kahve Fincanı Nikel Japon Gülü Kahve Fincanı Altın fiyatı ne kadar ?

Saray Ottoman Bakır Kahve Fincanı Porselen Kahve Fincanı Nikel Japon Gülü Kahve Fincanı Altın fiyatı 893.70 TL olarak öne çıkmaktadır.

Saray Ottoman Bakır Kahve Fincanı Porselen Kahve Fincanı Nikel Japon Gülü Kahve Fincanı Altın satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Saray Ottoman Bakır Kahve Fincanı Porselen Kahve Fincanı Nikel Japon Gülü Kahve Fincanı Altın En geç 08 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.

aZall.com, Saray Ottoman Bakır Kahve Fincanı Porselen Kahve Fincanı Nikel Japon Gülü Kahve Fincanı Altın ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Saray Ottoman Bakır Kahve Fincanı Porselen Kahve Fincanı Nikel Japon Gülü Kahve Fincanı Altın ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Saray Ottoman Bakır Kahve Fincanı Porselen Kahve Fincanı Nikel Japon Gülü Kahve Fincanı Altın ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Saray Ottoman Bakır Kahve Fincanı Porselen Kahve Fincanı Nikel Japon Gülü Kahve Fincanı Altın ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.