0 850 241 81 81 Türkiye'nin 81 İlindeyiz!

Arsimo Bakır 3’Lü Kapaklı Şekerlik Lokumluk Sunumluk Set | El Dövme Bakır Set

Kazancınız 13%
Arsimo Özel%13 İndirim
759.00 TL
660.33 TL
Kazancınız: 98.67 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 03 Mayıs Cuma günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Bakır 3'lü Şekerlik Lokumluk Sunumluk Set | El Dövme Bakır Set Lezzetli Sunumlarınızı Tamamlayın! Bakır 3'lü Şekerlik Lokumluk Sunumluk Set ile sofralarınızı şık ve lezzetli sunumlarla süsleyebilirsiniz. El dövme bakır işçiliği ile üretilen bu set, hem mutfağınıza estetik katacak hem de lezzetli ikramlarınızı en güzel şekilde sunmanızı sağlayacaktır. Ürün Özellikleri: ; İçerik: 3 adet bakır kap ; Malzeme: Bakır; Özellikler: El dövme bakır işçiliği ile üretilmiştir.; İçleri kalaylıdır.; Bulaşık makinesinde yıkamaya uygun değildir.; Elde yıkanmalıdır.; ; Faydaları: ; Sofralarınıza şıklık ve zarafet katar.; Lezzetli ikramlarınızı en güzel şekilde sunmanızı sağlar.; Bakırın antibakteriyel özelliği sayesinde hijyeniktir.; Uzun ömürlü ve dayanıklıdır.; Hediyelik olarak da kullanılabilir.; Bakır 3'lü Şekerlik Lokumluk Sunumluk Set ile: ; Sofralarınızı şık ve lezzetli sunumlarla süsleyebilirsiniz.; Misafirlerinizi etkileyebilirsiniz.; Hediyelik olarak sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz.; Bakırın faydalarından yararlanabilirsiniz.; Görselde gördüğüm ürün setine göre: ; Kapların iç kısımları kalaylıdır.; Bu ürün geleneksel el dövme bakır işçiliği ile üretilmiştir.; Bakımı için ipuçları:; Bu ürün bulaşık makinesinde yıkanmamalıdır.; Bu ürün elde yıkanmalıdır.; Yıkadıktan sonra ürün yumuşak bir bezle kurutulmalıdır.; Ürünün parlaklığını korumak için zaman zaman limon ve tuz karışımı ile ovabilirsiniz.;

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla Arsimo

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:
Materyal (mutfak servis):
Bakır
Parça Sayısı :
1+
Renk :
Bakır


Sık Sorulan Sorular

Arsimo Bakır 3’Lü Kapaklı Şekerlik Lokumluk Sunumluk Set | El Dövme Bakır Set fiyatı ne kadar ?

Arsimo Bakır 3’Lü Kapaklı Şekerlik Lokumluk Sunumluk Set | El Dövme Bakır Set fiyatı 660.33 TL olarak öne çıkmaktadır.

Arsimo Bakır 3’Lü Kapaklı Şekerlik Lokumluk Sunumluk Set | El Dövme Bakır Set satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Arsimo Bakır 3’Lü Kapaklı Şekerlik Lokumluk Sunumluk Set | El Dövme Bakır Set En geç 03 Mayıs Cuma günü kargoya verilir.

aZall.com, Arsimo Bakır 3’Lü Kapaklı Şekerlik Lokumluk Sunumluk Set | El Dövme Bakır Set ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Arsimo Bakır 3’Lü Kapaklı Şekerlik Lokumluk Sunumluk Set | El Dövme Bakır Set ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Arsimo Bakır 3’Lü Kapaklı Şekerlik Lokumluk Sunumluk Set | El Dövme Bakır Set ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Arsimo Bakır 3’Lü Kapaklı Şekerlik Lokumluk Sunumluk Set | El Dövme Bakır Set ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.